LHF DISCIPLINĀRĀS KOMISIJAS 8. SĒDES LĒMUMI

Šonedēļ norisinājās šīs sezonas astotā Latvijas Hokeja federācijas (LHF) Disciplinārās Komisijas sēde, kurā tika izskatīti 4 jautājumi.

1. Par Junioru Attīstības Hokeja Līgas 26. februāra spēli nr. 66 starp komandām “HS Kurbads” un “Pirāti/Ogre Juniors”, kurā spēlētājs nr. 29 E. Gindra “Pirāti/Ogre Juniors” komandas sastāvā saņēma 25 minūšu jeb spēles sodu par grūdienu mugurā.

Nolēma:

1.1. Pamatojoties uz LHF Disciplināro Sodu Nolikuma (DSN) 1. un 14.1. punktiem, piemērot E. Gindram 2 spēļu diskvalifikāciju.

 

2. Par Latvijas Bērnu un Jaunatnes Čempionāta U17 grupas 19. februāra  spēli nr. 136 starp komandām “HS Kurbads” un “Ogre Juniors”, kurā spēlētājs nr. 8 D. Livšics “HS Kurbads” komandas sastāvā saņēma 25 minūšu jeb spēles sodu par spēka paņēmienu galvas un kakla apvidū.

Nolēma:

2.1. Pamatojoties uz LHF DSN 1. un 14.1. punktiem, piemērot D. Livšicam 2 spēļu diskvalifikāciju.

 

3. Par Optibet Hokeja Līgas 5. marta spēli nr. 99 starp komandām “HK Liepāja” un “HS Rīga”, uz kuru neieradās “HS Rīga” komanda.

 

Nolēma:

3.1. Pamatojoties uz LHF DSN 19. punktu, aicināt HS “Rīga” klubu ievērot čempionāta nolikumu un LHF valdes lēmumus.

 

4. Par Optibet Hokeja Līgas 7. marta spēli nr. 46 starp komandām “HK Dinaburga” un “HS Rīga”, uz kuru neieradās “HS Rīga” komanda.

Nolēma:

4.1. Pamatojoties uz LHF DSN 19. punktu, aicināt HS “Rīga” klubu ievērot čempionāta nolikumu un LHF valdes lēmumus.

Sadarbības partneri