Oktobra beigās Liepājā startēs Baltijas Hokeja Līgas fināls

No 29. līdz 31.oktobrim Liepājas olimpiskā centra (LOC) ledus hallē startēs Baltijas Hokeja Līgas finālposms.

Šajā turnīrā startēs divas komandas no Latvijas – HK “MOGO/LSPA” un HK “Liepāja”. Tikmēr Igauniju pārstāvēs "Tartu Välk 494", bet Lietuvu – “Hockey Punks”. 

"Tartu Välk 494" komanda ir pērnās sezonas Igaunijas čempione, kura septembra beigās Viļņā (Lietuva) pārvarēja IIHF Kontinentālās kausa izcīņas pirmo kārtu. Jāizceļ, ka Igaunijas čempionvienību pārstāv divi latviešu hokejisti – Miks Lipsbergs un Jānis Brakšs. Arī “Hockey Punks” vienība ir valsts čempione, kuru rindas pārstāv lērums Lietuvas valstsvienības spēlētāju. 

HK “MOGO/LSPA” un HK “Liepāja” ļoti veiksmīgi iesākušas Optibet Hokeja Līgas (OHL) jauno sezonu. “MOGO/LSPA”, kuru vada Ģirts Ankipāns, ar 14 punktiem 7 spēlēs atrodas līderpozīcijā, bet Normunda Sējēja trenētā HK “Liepāja” ar 10 punktiem sešās cīņās ieņem otro vietu.  

Baltijas Hokeja Līgas finālaposmam vajadzēja norisināties arī pagājušā gada nogalē, taču COVID-19 drošības apsvērumu dēļ tas tika atcelts. 

Ņemot vērā visus valstī noteiktos ierobežojumus, Baltijas Hokeja Līgas spēles varēs apmeklēt personas ar Latvijā atzītu sadarbspējīgu vakcinācijas pret Covid-19 vai Covid-19 pārslimošanas sertifikātu (ierobežojumi attiecas uz visiem vecumiem - arī bērniem).

Spēles varēs vērot sportacentrs.com interneta portālā un TV.

29. oktobris:

plkst. 15:00 Tartu Välk 494 - HK Mogo/LSPA

plkst. 19:00 HK Liepāja - Hockey Punks 

30. oktobris:

plkst. 15:00 Mogo/LSPA - Hockey Punks 

plkst. 19:00 Tartu Välk 494 - HK Liepāja

31. oktobris: 

plkst. 12:00 Hockey Punks - Tartu Välk 494

plkst. 16:00 HK Liepāja - HK Mogo/LSPA 

 

Sadarbības partneri