LHF disciplinārās komisijas sēdes protokols Nr.12

Piektdien, 21.februārī norisinājās kārtējā Latvijas Hokeja federācijas (LHF) Disciplinārās komisijas sēde, kurā tika izskatīti divi jautājumi.

1. Par Optibet Hokeja Līgas 15. februāra spēli nr. 121 starp komandām "HK Liepāja" un "HK Kurbads", kurā 2. un 3. periodā līdz 8. minūtei netika nodrošināta videogola sistēma. 

Izskatīja:

Disciplinārā Komisija iepazinās ar spēles protokola ziņojumu.

Nolēma:

1.1. Pamatojoties uz LHF DSN 17. un 26. punktiem, izteikt brīdinājumu “HK Liepāja” klubam par pārkāpuma nepieļaujamību, kā arī uzdot “HK Liepāja” klubam līdz š.g. 1. martam novērst neatbilstības, nosakot - ja līdz noteiktajam termiņam neatbilstības netiks novērstas, var tikt liegtas tiesības organizēt čempionāta izslēgšanas spēles Liepājas "LOC ledus hallē".

 

2. Par Latvijas Bērnu un Jaunatnes Čempionāta Hokejā U17 grupas 15. februāra spēli nr. 126 starp komandām “Baltie Vilki” un “HK Ozolnieki/Tukums”, par kuru Disciplinārā Komisija saņēmusi iesniegumu no “HK Ozolnieki/Tukums” kluba.

Izskatīja:

Disciplinārā Komisija iepazinās ar spēles protokola ziņojumu un “HK Ozolnieki/Tukums” kluba iesniegumu, kā arī izskatīja iesūtīto video materiālu ar spēles epizodi.

Nolēma:

2.1. Pamatojoties uz LHF DSN, ja spēlē piemērotais sods ir 5+20, bez pārkāpuma speciālas kvalifikācijas diskvalifikācija nav paredzēta. Piemērojot minēto sodu, Protokolā pārkāpums kvalificēts kā grūšana apmalē, par ko diskvalifikācija nav paredzēta. Ievērojot izklāstīto un saskaņā ar LHF DSN, ja LHF Tiesnešu komiteja nav mainījusi pārkāpuma kvalifikāciju, LHF Disciplinārajai komisijai nav tiesību grozīt pārkāpuma kvalifikāciju un piemērot diskvalifikāciju.

 

Sadarbības partneri