Maija beigās norisināsies pazīstamā Šona Skinera hokeja treneru seminārs

No 28. līdz 29.maijam Rīgā norisināsies pazīstamā hokeja meistarības trenera Šona Skinera (Sean Skinner) seminārs.

Aicinām hokeja sabiedrības lietpratējus, it sevišķi trenerus, kuru sadarbībai ar apmācāmajiem ir izšķiroša nozīme hokejista meistarības uzlabošanā uz divu dienu treneru semināru.

Latvijas Hokeja federācija uzaicinājusi novadīt šo semināra nodarbību ciklu, gan teorētiskās, gan praktiskās nodarbības uz ledus laukuma, ļoti pieredzējušo individuālo iemaņu attīstības treneri - Šonu Skineru (Sean Skinner).

Kopējās semināra stundas 2 dienās -16 apmācības stundas, kuras tiks ņemtas vērā treneru apmācības programmā un resertifikācijā. Ar trenera Šona Skinera semināra programmu varat iepazīties šis vēstules pielikumā.

Dalības maksa par semināru no viena apmeklētāja ir 100 EUR (bez PVN, dzīvošanas izmaksas Rīgā nav iekļautas šajā maksā). Ja no viena kluba piesakas vairāk par 5 dalībniekiem - dalības maksa par semināru no viena apmeklētāja ir 85 EUR (bez PVN).

Lūdzam apstiprināt savu dalību seminārā līdz š.g. 10.maijam, aizpildot pieteikumu, talāk noradītajā saitē: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdUnafsnttQLXY27rBGLdGIRZ9xCbR-FGi1CM1EQD1zFQWl4Q/viewform

Sadarbības partneri