Sočos notiks Eiropas hokeja amatieru un veterānu čempionu kausa izcīņas turnīrs

Eiropas hokeja amatieru un veterānu asociācija EUROHA aicina pieteikties Latvijas amatieru un veterānu komandas 2019. gada EUROHA čempionu kausa izcīņas sacensībām Sočos ( Krievija) no 2019 .gada 14. -20 aprīlim.

Sacensības organizē  Krievijas Sporta un Humanitārās palīdzības sabiedriskā organizācija PLANETA CHEMPIONOV ( Prezidents Sergejs MAKAROVS , Ģenerāldirektors  Aleksandrs TRETJAKS sadarbībā ar EUROHA).

 Sacensības notiks Olimpiskajās arēnās BOLSHOI un AISBERG, kā arī ziemas tūrisma centra ROZA HUTOR arēnās, kopumā 7 ledus laukumos. Komandu izmitināšana, ēdināšana  un  brīvā laika/atpūtas pasākumi notiks Olimpiskā Parka Olimpiskajā ciematā. Olimpiskais parks ir īpaša režīma aizsardzības objekts un tajā dalībnieki un viņu viesi var tiks ielaisti tikai ar šā pasākuma dalībnieka karti.

Paredzēts, ka prioritāras tiesības piedalīties sacensībās ir Eiropas un Ziemeļamērikas valstu hokeja komandām, kurām pieteikšanās termiņš noteikts līdz 2018. gada 01. oktobrim.  Tā kā ledus laukumu un sacensību kalendāra limits ir ierobežots – piedalīties varēs ne vairāk kā 96 komandas.

Sīkāku informāciju par šo turnīru var atrast  ( www.euroha.eu ).

Sadarbības partneri