Latvijas čempione "Kurbads" pārliecinoši uzvar "Amber Puck" turnīrā

Svētdien ar OHL līgas komandu spēli HK “Liepāja” – HK “Kurbads” ir noslēdzies hokeja turnīrs “Amber Puck”, kurš ilga trīs nedēļas nogales un kurā sacentās U-11 vecuma grupas hokejisti, amatieri un PRO grupas komandas.

 Ar visām pārliecinošām uzvarām PRO turnīra uzvarētājs ir HK “Kurbads”, otrie – HK “Zemgale/LLU”. HK “Liepāja” turnīrā ieņēma trešo vietu, aiz sevis atstājot turnīra jaunpienācēju HK “Lido”.

Par turnīra labāko vārtsargu tika nosaukts Kārlis Reinis Riba (HK Lido), labāko aizsargu Krišs Grundmanis (HK Zemgale/LLU), labāko uzbrucēju – Edgars Homjakovs (HK Kurbads), bet turnīra vērtīgākais spēlētājs ir Lauris Bajaruns (HK Liepāja).

HK “Liepāja” galvenais treneris Maksims Bogdanovs saka: “Turnīra laikā pirmssezonā varam pārbaudīt spēkus ar spēcīgiem pretiniekiem. Turnīra formāts ir labs, jo trīs dienās var redzēt komandas fizisko un psiholoģisko gatavību. Mēs koncentrējamies uz komandas spēli, jo ir daudz jaunu spēlētāju, kuriem nav nopietnas Virslīgas pieredzes. Notiek viņu integrācija. Priekšā ir daudz darba.”

Turnīra “Amber Puck” organizētājs un HK “Liepāja” valdes priekšsēdētājs Andrejs Žukovs uzsver: “Mums ir liela sociāla atbildība, jo komanda ir Liepājas hokeja seja. Grūtību es nebaidos, pacietība un pieredze man ir. Darīsim visu, ko varam! Paldies visiem, kas atbalstīja turnīru – Liepājas pilsētas domei un Sporta pārvaldei.”

OHL čempionāts sākas jau sestdien, 8. septembrī.

“Amber Puck” PRO spēļu rezultāti:

HK Kurbads – HK Lido 4:0

HK Liepāja – HK Zemgale/LLU 2:5

HK Zemgale/LLU – HK Kurbads 1:2

HK Liepāja – HK Lido 6:4

HK Lido – HK Zemgale/LLU 1:11

HK Liepāja – HK Kurbads 4:9

Sadarbības partneri