Iepazīšanās ar jauno Latvijas hokeja izlašu mājvietu

Piektdien, 7. oktobrī plkst. 11:00 „Volvo SC” ledus halles (Jūrmalas gatvē 78 d) jaunajā sporta kompleksā mediju pārstāvji tiks iepazīstināti ar Latvijas hokeja izlašu jaunajām ģērbtuvēm un citām telpām.

Jaunais sporta komplekss atrodas blakus „Volvo SC” ledus hallei un to turpmāk izmantos visas Latvijas hokeja izlases. Bez kompleksā izbūvētās valstsvienības lielās ģērbtuves, būs pieejamas arī trīs mazākas ģērbtuves. Tāpat sporta kompleksā ir paredzēta viesnīca, konferenču telpa, kā arī vingrošanas un džudo zāle.

Jaunais „Volvo SC” sporta komplekss Latvijas hokeja izlašu vajadzībām ir tapis sadarbībā ar Latvijas Hokeja federāciju. Tuvākajā laikā sporta komplekss tiks nodotos ekspluatācijai un kļūs par visu Latvijas hokeja izlašu mājvietu.

Pēc jaunā sporta kompleksa prezentācijas, plkst. 12:00, turpat konferenču zālē tiks rīkots Latvijas Hokeja federācijas ikgadējais kongress. Dienaskārtībā ir paredzēta: LHF prezidenta Kirova Lipmana atskaite par pagājušo sezonu, finanšu atskaite, sezonas rezultātu apkopojums un citi jautājumi.

Plašsaziņas līdzekļu pārstāvju ievērībai: dalību LHF kongresā ir jāpiesaka pie LHF preses sekretāra Māra Gorbunova pa e-pastu: maris.gorbunovs@lhf.lv vai mobilo tālr.: 29446091.

 

Sadarbības partneri