LHF valde par Latvijas izlases galveno treneri apstiprina Pjotru Vorobjovu

Informācija par 17. marta LHF valdes sēdi

2006. gada 17. marts
Šodien notika Latvijas Hokeja federācijas (LHF) valdes sēde, kurā tika apstiprināts Latvijas izlases galvenais treneris, kā arī izskatīts jautājums par gatavošanos U18 pasaules čempionātam Rīgā.
LHF valde šodien jautājumā par Latvijas izlases hokejā galveno treneri nolēma:
1) Apstiprināt bijušo Rīgas Dinamo hokejistu un treneri Pjotru Vorobjovu par Latvijas izlases galveno treneri.
2) Līdz brīdim, kad P. Vorobjovs ieradīsies Latvijā, uzdot līdzšinējam izlases galvenajam trenerim Leonīdam Beresņevam kopā ar izlases menedžeri Māri Baldonieku, saskaņojot savu rīcību ar Vorobjovu, turpināt darbu pie izlases kandidātu apzināšanas un treniņnometnes pirms pasaules čempionāta sagatavošanas.
LHF valde uzklausīja arī U18 izlases galveno treneri Aleksandru Klinišovu par komandas gatavošanos pasaules U18 čempionātam 1. divīzijā, kas no 2. līdz 8. aprīlim norisināsies Rīgā. 13. martā Mežaparka sporta kompleksā un Rīgas Sporta pilī ir sākusies treniņnometne ar diviem treniņiem dienā. Treniņnometnē uzaicināti piedalīties 34 hokejisti, no kuriem čempionātā piedalīsies 22. Rīt Rīgas Sporta pilī plkst. 12:00 tiks aivadīta savstarpējā pārbaudes spēle, pēc kuras tiks atskaitīti pirmie liekie. 24. martā vēlu vakarā U18 izlase izbrauks uz Minsku, kur 25. un 26. martā aizvadīs divas pārbaudes spēles ar Baltkrievijas vienaudžiem. Pēc atgriešanās no Minskas galvenais treneris nosauks galīgo sastāvu, kas piedalīsies pasaules čempionātā.
Tāpat LHF valde apstiprināja 2006. gada Falck Latvijas Atklāto meistarsacīkšu hokejā virslīgā izslēgšanas spēļu finālu kalendāru, ar kuru iespējams iepazīties LHF interneta mājas lapā – lhf.lv .

Sadarbības partneri