LHF disciplinārā komisijas lēmumi

Par „ASK/Ogre” hokejista Dmitrija Korņilova un „Rīga 2000”spēlētāja Edija Brahmaņa noraidījumu no laukuma līdz spēles beigām (25’) par kautiņu. Nolēma:

Pamatojoties uz LHF disciplināro sodu nolikuma punktu 3.1. (līdzdalība kautiņā) diskvalificēt Dmitriju Korņilovu un Ediju Brahmani uz divām Samsung premjerlīgas spēlēm.
Par 24. septembrī Rīgas sporta pilī nenotikušo Samsung premjerlīgas spēli starp „Rīga 20”un „Latgale” komandām sakarā ar ledus kombaina sabojāšanos.
Nolēma:
1. Noteikt, ka nenotikusī spēle pārspēlējama 31. oktobrī Rīgā.
2. Sodīt „Rīga 20” komandu ar Ls 150,- par nespēju nodrošināt kalendārās Samsung premjerlīgas spēles norisi.
3. „Rīga 20” komandai jāsedz „Latgale” komandai radušies finansiālie zaudējumi saskaņā ar kluba iesniegto rēķinu no 25. septembra.
4. „Rīga 20” jāatmaksā Latvijas Hokeja federācijai izdevumi, izņemot par ledus īri, kas federācijai radušies sakarā ar nenotikušo spēli.
Par incidentu ar Daugavpils ledus skolas komandu „Orbit” bērnu un jaunatnes meistarsacīkšu spēles SK „Rīga 91” spēlē pret DLS.
Klausījās:
spēles tiesnešu Andreja Korsaka un Andra Egles ziņojumu par to, ka DLS treneris Jurijs Agureikins par spēles normālas norises traucēšanu un tiesnešu apvainošanu, iejaukšanos viņu darbībā, tika noraidīts līdz spēles beigām (38:52). Mača trupinājumā DLS komandas treneris neatļauti atgriezās spēlētāju soliņa tiešā tuvumā un turpināja traucēt normālu spēles norisi. Arī komandas spēlētāji tīši kavēja normālu spēles norisi. Pēc vairākkārtējiem tiesnešu brīdinājumiem DLS komandai turpināt sacensību un to ignorēšanas, saskaņā ar noteikumiem mačs tika pārtraukts (51:26).
Nolēma:
1. Atstāt spēkā spēles rezultātu 4:0 SK „Rīga” labā, kāds tas bija mača pārtraukšanas brīdī.
2. Sodīt DLS treneri ar soda naudu Ls 40.- par iejaukšanos tiesnešu darbībā. Soda nauda nomaksājama līdz nākamajai DLS U 16 komandas spēlei 30. septembrī. Soda nenomaksāšanas gadījumā komanda pie spēles netiks pielaista.Diskvalificēt Juriju Agureikinu uz četrām „Orbit” bērnu un jaunatnes meistarsacīkšu spēlēm par nepakļaušanos hokeja spēles noteikumu prasībām pēc noraidījuma nekavējoties atstāt ledus arēnu un turpināšanu traucēt spēles normālu norisi.

Sadarbības partneri