Samsung premjerlīgas 25. oktobra pirmspēļu apskats

Trešdien, 25. oktobrī Samsung premjerlīgā notiks trīs spēles – Liepājā spēlēs Liepājas Metalurgs ar Latgali, Piņķos Rīga 2000 ar Rīga-20, bet Elektrēnos vietējā Energija ar turnīra līderiem ASK/Ogre. Par šīs kārtas centrālo var nosaukt spēli Piņķos, kurā savā starpā tiksies divi klubi, kuru nosaukumā ir atrodams galvaspilsētas vārds. Par favorītiem pirms spēles nešauboties var nosaukts pašreizējos čempionus Rīga 2000 hokejistus, taču jaunie sporta kluba Rīga hokejisti šajā sezonā ir ļoti nepiekāpīgi cīņā ar visiem pretiniekiem, turklāt viņu sastāvā ir vairāki spēlētāji (Guntis Džeriņš, Eduards Bullītis u.c.), kuriem ir ko pierādīt Rīga 2000 vadībai. Divās līdzšinējās šo pretinieku spēlēs ar rezultātiem 5:3 un 9:3 pārāki abas reizes izrādījušies HK Rīga 2000 hokejisti.

DHK Latgale vadība līdz 25. oktobra spēlei ar Liepājas Metalurgu solīja nosaukt jaunā galvenā trenera vārdu, taču ja arī daugavpilieši arī dosies uz vēju pilsētu jauna trenera vadībā izcīnīt uzvaru būs ļoti grūti. Liepājnieki šobrīd demonstrē daudz pārliecinošāku sniegumu kā Latgales hokejisti. Līdzšinējās savstarpējās spēlēs gan šobrīd ir līdzsvars, jo ar nu jau Itālijā spēlējošā Aigara Ciprusa pūlēm pirmajā spēlē Latgale izbraukumā spēja izcīnīt uzvaru pēc spēles soda metienos, bet savā laukumā piekāpās ar rezultātu 1:3. Tomēr pēdējās spēlēs Latgale izskatās visai nepārliecinoši, un vai jaunā galvenā trenera atnākšana spēs pacelt komandu no bedres redzēsim trešdienas vakarā.
Kārtas trešajā spēlē Elektrēnos spēlēs Samsung premjerlīgas pārliecinošā līdervienība ASK/Ogre un pārliecinošais pastarītis Energija. Tikpat pārliecinoši var prognozēt arī ogrēniešu uzvaru, pat neskatoties uz to, ka leiši savā laukumā spēlē pārliecinošāk, taču šajā gadījumā tas diez vai viņiem spēs palīdzēt tikt pie kāda punktu, un visai graujošā zaudējumu sērija (11 zaudējumi) šķiet turpināsies.
25. oktobris, trešdiena, plkst. 18.00, Liepājas Metalurga Ledus halle (Liepājā)
FHK „Liepājas Metalurgs” – DHK „Latgale” (Galvenais tiesnesis V. Ostaņins, līnijtiesneši R. Borskis un O. Greijers)
25. oktobris, trešdiena, plkst. 18.00, Siemens ledus halle (Piņķos)
HK „Rīga 2000” – SK „Rīga-20” (Galvenais tiesnesis M. Bogdanovs, līnijtiesneši N. Siļčonoks un Art. Bērziņš)
25. oktobris, trešdiena, plkst. 18.00, Elektrēnu ledus halle (Elektrēnos)
SC „Energija” - HK "ASK/Ogre" (Lietuvas tiesnešu brigāde)
Visu spēļu ONLINE translācijas internetā skatāmas Samsung premjerlīgas mājas lapā - samsungliga.lv .

Sadarbības partneri