Samsung premjerlīgas 17. februāra pirms spēļu apskats

Nedēļas nogalē Samsung premjerlīgā tiks aizvadītas 3 regulārā čempionāta spēles – Piņķos Rīga 2000 uzņems Daugavpils Latgali, Rīgas sporta pilī pie Rīga-20 viesosies līderi ASK/Ogre, bet Elektrēnos Energija spēlēs ar Liepājas Metalurgu. Kārtas centrālā spēle neapšaubāmi risināsies Piņķos, kur pēdējā laikā ne pārāk pārliecinoši spēlējošā Rīga 2000 uzņems sava bijušā trenera Igora Smirnova vadītos Latgales hokejistus, kas demonstrē arvien saturīgāku sniegumu. Abas komandas cīnās par labākām vietām turnīra tabulā, un diez vai vēlēsies zaudēt punktus, līdz ar to gaidām spraiga cīņa.

Saturīgu spēli varam gaidīt arī Rīgas sporta pilī, kur Rīga-20 uzņems pārliecinošos līderus ASK/Ogre. Pēc statistikas skatoties ogrēniešiem būtu jāatdod priekšroka, taču jaunie rīdzinieki šajā sezonā ir sagādājuši ne vienu vien pārsteigumu, domājams bez cīņas nepadosies arī līderiem.
Spēlē Elektrēnos pārliecinošs favorīts ir Liepājas Metalurgs, taču pēdējās spēlēs Energija hokejisti ļoti labi spēlē savā laukumā, tomēr par liepājnieku nopietnajiem nolūkiem liecina kaut vai fakts, ka komanda uz Lietuvu devās dienu pirms spēles, lai labāk sagatavotos un izvairītos no pārsteigumiem. Katrā ziņā Liepājas Metalurgs ir vienīgā premjerlīgas komanda, kura līdzšinējās spēlēs nav zaudējusi punktus pret Energija.
17. februāris, sestdiena, plkst. 17.00, Siemens ledus halle (Piņķos)
HK „Rīga 2000” – DHK „Latgale” (Galvenais tiesnesis M. Bogdanovs, līnijtiesneši J. Balodis un A. Ozoliņš).
17. februāris, sestdiena, plkst. 18.30, Rīgas sporta pils
SK „Rīga-20”– HK "ASK/Ogre" (Galvenais tiesnesis R. Garda, līnijtiesneši A. Korsaks un K. Zuševics)
17. februāris, sestdiena, plkst. 17.00, Elektrēnu ledus halle (Elektrēnos)
SC „Energija” - FHK „Liepājas Metalurgs” (Galvenais tiesnesis V. Ostaņins, Lietuvas līnijtiesneši)
Spēļu ONLINE translācijas internetā skatāmas Samsung premjerlīgas mājas lapā - samsungliga.lv .

Sadarbības partneri