Samsung premjerlīgas 24. februāra pirms spēļu apskats

Nedēļas nogalē Samsung premjerlīgā tiks aizvadītas 3 regulārā čempionāta spēles. Sestdien – Ogrē čempionāta līderi ASK/Ogre spēlēs ar valsts čempioniem Rīga 2000, Elektrēnos vietējā Energija ar Latgali, bet Liepājā Rīga-20 ar Liepājas Metalurgu. Neapšaubāmi kārtas interesantākā spēle notiks Ogrē, kurā spēkiem mērosies ASK/Ogre un Rīga 2000. Svarīgāka šīs spēle būs rīdziniekiem, kuri turpina cīnīties par otro vietu, kas ļaus komandai nodrošināt vietu pusfinālā. Tomēr diez vai arī ogrēnieši bez cīņas dāvās punktus čempioniem, kaut arī no turnīra viedokļa ASK/Ogre pirmā vieta regulārajā čempionātā nav apdraudēta.

Saturīgu spēli varam gaidīt arī Liepājas Metalurga ledus hallē (sākotnēji bija paredzēts šo spēli aizvadīt Rīgas sporta pilī, taču tehnisku iemeslu savu mājas spēli nākas aizvadīt pretinieku laukumā), kur Rīga-20 uzņems Liepājas Metalurgu. Liepājniekiem šī spēle ir ļoti svarīga cīņā par otro vietu, kas atvieglotu nokļūšanu pusfinālā.
Trešajā spēlē Elektrēnos vietējā Energija uzņems Daugavpils Latgali, pret kuru lietuvieši izcīnīja savu pirmo uzvaru šajā čempionātā. Jādomā, ka abas komandas, neskatoties uz situāciju turnīra tabulā, spēlēs azartiski, lai labāk sagatavotos izslēgšanas spēļu ceturtdaļfināliem.
24. februāris, sestdiena, plkst. 17.00, Vidzemes ledus halle (Ogrē)
116. HK „ASK/Ogre” – HK „Rīga 2000” (Galvenais tiesnesis R. Garda, līnijtiesneši A. Korsaks un Art. Bērziņš).
24. februāris, sestdiena, plkst. 13.30, Liepājas Metalurga ledus halle (Liepājā)
117. SK „Rīga-20”– FHK „Liepājas Metalurgs” (Galvenais tiesnesis V. Ostaņins, līnijtiesneši J. Ādolfs un O. Greiers).
24. februāris, sestdiena, plkst. 17.00, Elektrēnu ledus halle (Elektrēnos)
118. SC „Energija” – DHK „Latgale” (Lietuvas tiesnešu brigāde)
Spēļu ONLINE translācijas internetā skatāmas Samsung premjerlīgas mājas lapā - samsungliga.lv .

Sadarbības partneri