Samsung premjerlīgas 15. un 16. februāra pirms spēļu apskats (atcelta 15. februāra spēle starp Rīga 2000 un Bog Diamonds)

Piektdien un sestdien Samsung premjerlīgā bija plānots aizvadīt 4 regulārā čempionāta spēles. Taču tehnisku iemeslu dēļ (pa ceļam salūzis autobuss) uz piektdien 15. februārī paredzēto spēli Siemens ledus hallē pret Rīga 2000 nespēj ierasties Igaunijas komanda Big Diamonds. Balstoties uz to informāciju, kas ir saņemta no igauņiem, viņiem visticamākais tiks piešķirts tehniskais zaudējums.

Sestdien notiks 3 spēles, kurās Majoros, Jūrmalā sacentīsies Rīga 2000 un Elektrēnu Energija, Akadēmijas ledus hallē Rīga LSPA/Rīga un Big Diamonds, bet Ogrē vietējā ASK/Ogre uzņems Latgali.
Visai unikāls pasākums notiks sestdien Jūrmalā, kur jaunatvērtajā Majoru sporta laukuma slidotavā valsts čempioni Rīga 2000 tiksies ar Energija. No sportiskā viedokļa iespējams šī spēle intrigu nesola, bet no organizatoriska gan, jo Majoru ledus laukuma slidotavu no citām hallēm atšķir tas, ka spēle notiks svaigā gaisā. Pāri slidotavai ir jumts, taču ne visas sienas ir aizpildītas, un līdz ar to hokejistiem būs jāmēģina piemēroties jaunajiem apstākļiem.
Pērējās divas spēles sola arī lielāko sportisko intrigu, jo gan LSPA/Rīga – Big Diamonds, gan ASK/Ogre – Latgale spēlēs visām komandām punkti ir ļoti vajadzīgi (ASK/Ogre ļoti sīvi spēkojas par otro vietu, bet pārējās trīs komandas savā starpā spēkojas par ceturto vietu), un var droši prognozēt, ka abos mačos hokejisti cīnīsies no visas sirds.
Piektdiena, 15. februāris, plkst. 19.00, Siemens ledus halle (Piņķos)
130. HK „Rīga 2000” - HC „Big Diamonds” (Galvenais tiesnesis A. Borisovs, līnijtiesneši A. Korsaks un A. Eglītis) - ATCELTA
Sestdiena, 16. februāris, plkst. 17.00, Majoru sporta laukuma slidotava (Jūrmalā)
133. HK „Rīga 2000” - SC „Energija” (Galvenais tiesnesis J. Balodis, līnijtiesneši E. Trankalis un E. Briedis)
Sestdiena, 16. februāris, plkst. 18.00, Akadēmijas ledus halle (Rīgā)
134. SK „LSPA/Rīga” - HC „Big Diamonds” (Galvenais tiesnesis E. Odiņš, līnijtiesneši K. Zuševics un Arn. Bērziņš)
Sestdiena, 16. februāris, plkst. 17.00, Vidzemes ledus halle (Ogrē)
135. HK „ASK/Ogre” - DHK „Latgale” (Galvenais tiesnesis N. Šacs, līnijtiesneši A. Ansons un A. Kudrjašovs)
Visu spēļu ONLINE translācijas internetā skatāmas Samsung premjerlīgas mājas lapā - www.samsungliga.lv

Sadarbības partneri