Znarokā vadībā dienu pirms pārbaudes ar baltkrieviem

Foto: Romāns Kokšarovs, "Sporta Avīze", "f64"

Latvijas valstsvienība hokejā trešdien aizvadīja treniņu pilnā treneru kolektīva sastāvā. No rīta Rīgā ielidoja izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš, kuri uzreiz devās uz Piņķiem, lai turpinātu darbu pie izlases gatavošanās pasaules čempionātam.

Atšķirībā no vakardienas treniņa, šorīt dzeltenajā maiņā uz ledus darbojās Jānis Andersons, bet Oskaru Cibuļski treneri vēlējās redzēt kopā ar brāļiem Širokoviem, Gintu Meiju un Andri Džeriņu.
Savukārt Ronaldu Cinku un Elvi Želubovski treneri nolēma atbrīvot. Šopavasar viņi neturpinās izlases gaitas.

Šovakar Rīgā tiek gaidīts aizsargs Arvīds Reķis. Bet pārējie izlases kandidāti gatavojās rītdienas spēlei ar Baltkrieviju, kas sāksies plkst. 19:30 „Arēnā Rīga”. Plānots, ka vārtus sargās Edgars Masaļskis. Oļegs Znaroks nolēma rīt pārbaudīt jaunākos izlases spēlētājus, dodot atpūtu Herbertam Vasiļjevam, Aleksandram Ņiživijam, Mārtiņam Cipulim, Miķelim Rēdliham un Laurim Dārziņam.

Baltkrievijas izlase uz Rīgu atlidoja šorīt, bet plkst. 18:00 mūsu pretinieki aizvadīs treniņu „Arēnā Rīga”. Latvijas komandas rīta iesildīšanās paredzēta 29. aprīlī no plkst. 11:15 – 12:00, bet baltkrieviem pirms mūsu izlases no plkst. 10:15 – 11:00.

Izlases maiņas 28. aprīļa treniņā:

Sarkanie: Georgijs Pujacs, Kristaps Sotnieks, Mārtiņš Cipulis, Herberts Vasiļjevs, Aleksandrs Ņiživijs; kā arī Roberts Jekimovs, Kaspars Saulietis, Ronalds Cinks
Dzeltenie: Jānis Andersons, Jēkabs Rēdlihs, Kaspars Daugaviņš, Jānis Sprukts, Mārtiņš Karsums;
Melnie: Guntis Galviņš, Aleksandrs Jerofejevs, Miķelis Rēdlihs, Armands Bērziņš, Lauris Dārziņš;
Zilie: Oskars Cibuļskis, Maksims Širokovs, Gints Meija, Aleksejs Širokovs, Andris Džeriņš
Baltie: Māris Jass, Roberts Bukarts, Juris Štāls, Sergejs Pečura, Elviss
Želubovskis;
Vārtsargi: Edgars Masaļskis, Mārtiņš Raitums, Nauris Enkuzens, Edgars Lūsiņš.

Sadarbības partneri