Pirms nākamās kārtas...

Latvijas hokeja valstsvienība šodien apmeklēja Hokenheimu. Pēc ekskursijas puiši dalījās pozitīvās emocijās par redzēto, kas palīdzēja arī atgūt patērēto enerģiju jaunam startam nākamajā kārtā pasaules čempionātā.

Latvijas hokeja valstsvienība šodien apmeklēja Hokenheimu. Galvenais apskates objekts bija Formula 1 trase. Spēlētājiem izrādīja gan trasi, gan VIP ložu, tv studiju un citas interesantas lietas. Komanda apmeklēja arī auto muzeju, kurā izvietota Mihaela Šūmahera pirmā F1 automašīna. Pēc ekskursijas puiši dalījās pozitīvās emocijās par redzēto, kas palīdzēja arī atgūt patērēto enerģiju jaunam startam nākamajā kārtā pasaules čempionātā.
Savukārt pēcpusdienā komandai pievienojās ilgi gaidītais aizsargs Artūrs Kulda, kuram šis būs pirmais čempionāts pieaugušo izlasē. Gan Kulda, gan Kaspars Saulietis tiks pieteiks izlases sastāvā otrā posma cīņām.
Šovakar notika komandas sapulce, kurā tika apspriesti mūsu nākamie pretinieki Zviedrijas, Norvēģijas un Čehijas komandas. Jau rītdien mērosimies spēkiem ar zviedriem vai čehiem, kuru savstarpējo spēli šovakar SAP arēnā vēros mūsu komandas treneri.

Sadarbības partneri