Saulietis un Kulda 3. maiņā; Andersons - malā

Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šorīt treniņā, gatavojoties mačam pasaules čempionātā pret Zviedrijas izlasi, Latvijas hokeja valstsvienība izdarīja izmaiņas maiņu virknējumos, iekļaujot sastāvā divus līdz šim nespēlējušos hokejistus.

Kā zināms, pēc pirmā turnīra posma mājup devās Miķelis Rēdlihs, kurš vairs neatgriezīsies Vācijā, jo ģimenē gaidāms pieaugums. Kā jau plānots, viņa vietā sastāvā būs Kaspars Saulietis - spēlētājs kopā ar komandu ir jau kopš turnīra sākuma, bet tagad tiks arī pie spēles laika. Otrs jaunpienācējs un pasaules čempionātu debitants ir aizsargs Artūrs Kulda.

Šorīt treniņā abi otrajam posmam pieteiktie hokejisti tika iespēlēti trešajā maiņā. Tātad kopā ar Saulieti uzbrukumā darbosies Džeriņš un Dārziņš, bet Kuldas partneris aizsardzībā būs vienaudzis Kristaps Sotnieks. No trešās maiņas uz ceturto pārcelts Jēkabs Rēdlihs, bet rezervē paliek Jānis Andersons.

Vārtus šī vakara cīņā sargās Edgars Masaļskis, bet rezerves vārtsarga lomu uzņemsies Mārtiņš Raitums. Tāpat kā pērn Bernē, kad zviedrus apspēlējām pēcspēles metienu sērijā, arī šoreiz Latvijas izlase spēlēs sarkanajās formās. Izlases kapteinim Herbertam Vasiļjevam šī būs 100. spēle izlases sastāvā. cerēsim, ka veiksmīga kā pašam, tā komandai!

Sadarbības partneri