SHK „Laima” startē IIHF Eiropas valstu čempionvienību kausa izcīņā sievietēm

Šo piektdien, 29.oktobrī, Latvijas Krājbankas ledus hallē Jelgavā sāksies IIHF C apakšgrupas Eiropas valstu čempionvienību kausa izcīņa sievietēm. Šajā turnīrā tiksies visu Eiropas valstu spēcīgākās vienības, lai noskaidrotu Eiropā spēcīgāko sieviešu hokeja klubu. 2010.-2011. gada sezonas Eiropas kausa pirmo kārtu Latvijā jau piekto reizi ar LHF atbalstu, organizē sieviešu hokeja klubs „Laima”.

Šogad Latvijas čempionvienības SHK „Laima”, kura vienlaikus ir arī Latvijas sieviešu hokeja izlases bāzes komanda, pretinieces būs Dānijas čempiones „Herlev Hornets”, Norvēģijas čempiones „Valerenga IH” un Polijas čempionvienība „THM Bisset Polonia Bytom”. Šis būs Latvijas dāmu septītais starts Eiropas čempionvienību kausā.

„Mērķi ir izvirzīti visaugstākie! Turnīram gatavojamies ļoti nopietni, jo vēlamies turpināt tradīciju – pārvarēt pirmo kārtu un turpināt cīņu par medaļām. Iepriekšējos gados mums veiksmīgs bija Ventspils un Tukuma ledus, šogad cīnīsimies par uzvarām Jelgavā,” norāda SHK „Laima” vadītājs Haralds Modris Ozoliņbeiks.

Ja mērķi izdosies sasniegt, nākamajā kārtā būs jāspēlē ar Somijas čempionēm, Vācijas čempionēm un B apakšgrupas uzvarētājkomandu. Eiropas kausa nākamā kārtā notiks no 3. līdz 5. decembrim, bet fināls ir paredzēts 2011. gada 25.-27. februārī.

Spēļu kalendārs:
29.10.2010. plkst. 16:00 Herlev Hornets - Valerenga IH
plkst. 19:30 SHK Laima - THM Bisset Polonia Bytom

30.10.2010. plkst. 15:00 Valerenga IH - THM Bisset Polonia Bytom
plkst. 18:30 SHK Laima - Herlev Hornets

31.10.2010. plkst. 14:30 THM Bisset Polonia Bytom - Herlev Hornets
plkst. 18:00 Valerenga IH - SHK Laima

Ieeja par brīvu

SHK „Laima” sastāvs:

Vārtos:

Lolita Andriševska
Evija Tētiņa

Aizsardzes:

Olita Liepiņa
Aija Apsīte
Sandra Žebere
Ilze Kronberga
Žanete Vasiļevska
Olga Cirpone

Uzbrucējas:

Inese Geca-Miljone
Laila Dekmeijere-Trigubova
Māra Trēziņa
Baiba Kurme
Sindija Agare
Eva Dinsberga
Zane Apse
Ivita Krūmiņa
Kitija Voitkevica
Agnese Zirdziņa
Aleksandra Pjaniha

Treneris: Ģirts Ūdris

Sadarbības partneri