Noslēdzies hokeja vēstures zināšanu konkurss

Sakarā ar Latvijas Hokeja 80. gada dienu, visas vasaras garumā noritēja Latvijas Hokeja federācijas (LHF), „Sports Lukss” un „Aldaris” organizētais Latvijas hokeja vēstures zināšanu konkurss. Konkurss noritēja LHF oficiālajās lapās draugiem.lv un facebook.com, kā arī LHF Twitter kontā.

Katru nedēļu starp konkursa dalībniekiem tiks izspēlētas LHF ģenerālsponsora „Aldaris” un Hokeja inventāra veikala „Hokeja pasaule” balvas, kā arī dažādi piemiņas suvenīri no LHF.

Mūsu mērķis bija visus hokeja ineresentus iepazīstināt ar Latvijas hokeja vēsturi, tāpēc arī jautājumi tika sastādīti ņemot par pamatu Aiņa Ulmaņa grāmatu "Melnās ripas bruņinieki", Miķeļa Rubeņa grāmatu "Sešas sezonas", kā arī statistiku par Latvijas nacionālo izlasi. Visa iepriekšminētā hokeja vēstures literatūra ir pieejama LHF mājas lapā, sadaļā vēsture.

Gribam izcelt aktīvākos un attapīgākos konkursa dalībniekus, kuri vairakkārt spēja pareizi un precīzi atbildēt uz jautājumiem. Lūk daži no viņiem: Liene Struņķe (facebook.com), Uldis Teteris (draugiem.lv), kā arī twitter.com lietotājs ar segvārdu donis777. Pateicamies par dalību un iesakām būt vērīgiem, jo LHF kopā ar saviem atbalstītājiem visas hokeja sezonas garumā organizēs dažādus zināšanas un spēļu prognožu konkursus. Konkursi kā parasti noritēs LHF oficiālajās lapās draugiem.lv un facebook.com, kā arī LHF Twitter kontā.

Sadarbības partneri