LHF valdes sēdes 20. septembra lēmumi

20. septembrī notika Latvijas Hokeja federācijas (LHF) ikmēneša valdes sēde. Dienas kārtībā bija jautājumi par:
- LHF ikgadējā kongresa sarīkošanu;
- 2012. gada virslīgas čempionāta norisi;
- 2012. gada LBJMH norisi.

LHF valde vienbalsīgi apstiprināja priekšlikumu LHF ikgadējo kongresu rīkot šī gada 14. oktobrī plkst. 12:00 Hotel „Lielupe” Jūrmalā. Ikgadējā kongresā dienas kārtībā būs LHF prezidenta Kirova Lipmana atskaite par darbu, finanšu atskaite u.c. jautājumi.

Par 2012. gada sezonas Latvijas atklāto virslīgas hokeja čempionāta norisi LHF valdi iepazīstināja LHF izpilddirektors Ēvalds Grabovskis. Viņš atzina, ka kopš 1931. gada šis ir 76. Republikas čempionāts. Pirmo reizi kopš 1947. gada virslīgā piedalās 10 komandas. Komandas jau ir aizvadījušas pirmās spēles, kopumā katra komanda regulārajā sezonā aizvadīs 36 spēles. Nākamā gada 11. martā beigsies regulārais čempionāts, 14. martā paredzēts aizvadīt pirmās izslēgšanas spēles. No organizatoriskās puses šobrīd viss ir kārtībā, bet, ja radīsies problēmas, tās uz izskatīšanu novirzīsim disciplinārai komisijai, tā Grabovskis.

Par bērnu un jaunatnes čempionātu LHF valdi iepazīstināja LHF sporta direktors Mārtiņš Pagodkins. Viņš atzina, ka jau četrās vecuma grupās ir sākušās spēles: U18, U16, U14 un U12. U10 vecuma grupas spēles paredzēts sākt oktobra otrajā sestdienā. Pirmo reizi jaunākajā vecuma grupā ir pieteikušās 18 komandas Priecē tas, ka U16 un U18 vecuma grupā esam spējuši saglabāt komandas pērnā gada līmenī.

Pie dažādiem jautājumiem, LHF valdi uzrunāja LHF ģenerālsekretārs Māris Baldonieks. Viņš uzsvēra, ka rīt, 21. septembrī kopā LHF prezidentu Kirovu Lipmanu dosies uz IIHF kongresu Stambulā, kur būs jāaizstāv visu Latvijas izlašu sezonas plāni.

Nākamā valdes sēde paredzēta 13.oktobrī plkst. 12:00 LHF telpās, Raunas ielā 23.

Sadarbības partneri