Šodien sākas 76. pasaules čempionāts hokejā

Foto: Vladislavs Proškins (Vladislav Proshkin)

Piektdien, 4. maijā ar sešām spēlēm sāksies 2012. gada pasaules čempionāts hokejā. Pirmo reizi čempionāts tiks aizvadīts divās valstīs – Somijā un Zviedrijā. Latvijas izlase savas grupas spēles aizvadīs Stokholmā „Ericsson Globe” arēnā.

Piektdien notiks pirmās sešas spēles, un tajās visās ir izteiktas favorītes. Mūsu grupā Vācijai plkst.13:15 sacentīsies ar Itāliju, Čehijai plkst.17:15 būs jāspēlē ar Dānija, bet vēlajā vakara mačā Zviedrija plkst.21:15 savu skatītāju priekšā centīsies pārspēt kaimiņus norvēģus. Helsinku grupā tajos pašos laikos ASV spēlēs ar Franciju, Kanāda - ar Slovākiju, Somija - ar Baltkrieviju. Mūsu valstsvienība pirmo spēli aizvadīs sestdien, kad plkst.17:15 uzsāks cīņu pret Krievijas komandu.

Latvijas hokeja izlase vakar, 3. maijā no Rīgas ar tiešo avioreisu ieradās Stokholmā, kur jau paspēja iemēģināt Stokholmas galvenās halles ledu. Šodien ledus treniņš ir paredzēts rezerves laukumā. Kā atzīst Latvijas izlases vecākais treneris, tad treniņnometnes laikā ir labi pastrādāts un komanda ir gatava pirmajai spēlei pret Krieviju: vēlos, lai Latvija varētu lepoties ar savu izlasi. Darīsim visu, lai tā notiktu, tā Nolans

Uzmundrinošu vēstuli Latvijas neatkarības atjaunošanas dienā Latvijas hokeja izlasei ir atsūtījis arī Izglītības un zinātnes ministrs Roberts Ķīlis, kurš sirsnīgi sveica mūsu puišus , kā arī novēlēja komandai veiksmi!

Visas Latvijas izlases spēles pasaules čempionātā tiešraidē translēs TV3

LATVIJAS IZLASES SPĒLES PČ

datumslaiksspēle
5. maijs17:15Latvija - Krievija
6. maijs17:15Latvija - Itālija
10. maijs21:15Čehija - Latvija
12. maijs13:15Norvēģija - Latvija
14. maijs17:15Latvija - Dānija
15. maijs21:15Zviedrija - Latvija

pēc Latvijas laika

Sadarbības partneri