Miks Indrašis: Ticam sev, bet vārti nekrīt

Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Miks Indrašis pēc zaudējuma Dānijas valstsvienībai sacīja, ka spēlētājiem bijuši vārtu gūšanas momenti, taču ripa nav atradusi vietu vārtos.

Kur ir problēma? Visos ir problēma, nevaram iemest, kaut kas nav, nezinu. Ticam sev, bet vārti nekrīt. Gintam Meijam bija labs moments, viņš varēja iemest tukšos vārtos, bet aizmeta garām, puišiem kaut kas pietrūkst, secināja Indrašis, kuram šis ir pirmais čempionāts.

Miks saka, ka zaudējums Norvēģijai ar 0:3 nav atstājis ietekmi uz puišiem, spēlētāji bijuši noskaņojušies mačam un sapratuši, ka šī ir atbildīga spēle, taču rezultāts liecina par ko citu.

Zaudējums Norvēģijai mūs neiespaidoja, bijām gatavi šodien doties laukumā. Bija informācija par pretinieku un zinājām, kā jāspēlē, taču neko neiemetām, atzina uzbrucējs.

Spēlētājs cer, ka spēlē pret Zviedriju pretinieku vārti tiks atslēgti. Turnīra pēdējā spēlē pret Zviedriju jācīnās, jāspēlē un jādabū tā ripa vārtos. Par sevi man grūti kaut ko teikt, daži momenti bija, taču pēc veiksmīgi nospēlētiem pirmajiem mačiem vairs nevaru atrast savu spēli, piebilda Indrašis.

Sadarbības partneri