HK «Zemgale/JLSS» sastāvā pievienojas kanādiešu uzbrucējs Heffernans

Šodien kļuva zināms, ka hokeja klubam «Zemgale/JLSS» pievienojies kanādiešu uzbrucējs Šeins Heffernans (Shane Heffernan), kurš pastiprinās jelgavnieku uzbrukuma līniju. Vienošanās panākta uz vienu sezonu.

Kanādiešu centra uzbrucējs lielāko daļu savas karjeras aizvadījis dažādās Ziemeļamerikas līgās, bet pēdējās divas sezonas aizvadītas Eiropā, Norvēģijas 2.līgas klubā «Tonsberg Viking», kura sastāvā 36 spēlēs guva 24 vārtus un atdeva 25 rezultatīvas piespēles, kopā savācot 49 rezultativitātes punktus, bet pagājušā sezona aizvadīta Vācijas 4.līgas klubā «TEV Miesbach».

Kā atzīst pats uzbrucējs, Eiropā pavadītajās sezonas nav izdevies sevi pierādīt, «Esmu priecīgs nokļūt Jelgavā un «Zemgales» komandā. Šī man būs jauna pieredze, esmu jau iepazinis Eiropas hokeju, un jāatzīst, ka līdz šim man nav izdevies demonstrēt to spēli, uz kādu esmu spējīgs, tādēļ prieks, ka man būs vēl viena iespēja. Esmu ieguvis lieliskas atsauksmes par komandas galveno treneri, tādēļ ticu, ka spēšu progresēt,» tā Š. Heffernans.

«Nav šaubu, ka Šeins mums būs labs palīgs, lai gan viņu esmu redzējis tikai treniņos, viņa tehniskie un ātruma parametri ir ļoti augstā līmenī. Ja spēlētājs var apslidot Olimpiskā izmēra apli 13.68 sekundēs, tad man nav vairs komentāru. Centīsimies palīdzēt spēlētājam labāk iepazīt Eiropas hokeju,» tā HK «Zemgale/JLSS» komandas galvenais treneris Jevgeņijs Linkevičs.

Nākamā HK «Zemgale/JLSS» spēle ir 13. oktobrī, kad jelgavnieki viesos tiksies ar «SMS.credit.lv» vienību, mača sākums pulksten 13. Spēle tiešraidē būs skatāma sportacentrs.com

Sadarbības partneri