Arī otrajā spēlē zaudējums pret Krieviju

Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze/F64 Photo Agency.

Latvijas hokeja izlase, gatavojoties Soču olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīram, "Arēnā Rīga" otrajā savstarpējā pārbaudes spēlē sestdien ar 1:3 (1:0, 0:2, 0:1) zaudēja Krievijas valstsvienībai.

Latvijas valstsvienības labā vienīgos vārtus guva Mārtiņš Cipulis, bet Krievijas izlases rindās divas reizes izcēlās Pjotrs Hohrjakovs, savukārt reizi precīzs bija Dmitrijs Kagarļickis.

Par mača labāko spēlētāju Latvijas komandā tika atzīts Ronalds Ķēniņš, savukārt krieviem divu vārtu autors - Pjotrs Hohrjakovs.

"Ja spēlē pret Krievijas izlasi, tad zini, ka pretī būs ļoti meistarīgi spēlētāji. Noraidījumi bija nedisciplinētība, un labas komandas par to soda. Pēc trešajiem ielaistajiem vārtiem nedaudz nosēdāmies emocionāli, tāpēc arī bija grūti cīnīties par uzvaru – psiholoģiskā ziņā vienmēr jābūt stipriem. Šī bija laba pārbaudes spēle. Pavlovu redzēju pirmo reizi. Pārbaudes spēles tam arī ir domātas, lai pārbaudītu un mācītos" sacīja Teds Nolans.

"Ātra spēle. Šim mačam ļoti gatavojāmies. Bija problēmas ar sastāvu, un paldies spēlētājiem par izturību un ciešanos," īss bija Igors Ņikitins.

Pārbaudes spēle hokejā, 10. novembris, Rīga

Latvija – Krievija 1:3 (1:0, 0:2, 0:1)
Vārti: 19:13 Cipulis (Pavlovs, Jekimovs) 1:0, 20:51 Hohrjakovs (Timkins) 1:1, 26:46 Hohrjakovs (Glinkovs, Antipins, vair.) 1:2 , 41:14 Kagarļickis (Žarkovs) 1:3
Metieni: 29:29
Soda minūtes: 10:8
Vārtsargi: Māris Jučers - Iļja Ježovs

Sadarbības partneri