"Juniors" izglābjas pret "LM-2" un uzvar bullīšos

Foto: Gunārs Timermanis, jelgavniekiem.lv

Šovakar Latvijas hokeja čempionāta vienīgajā spēlē pie panākuma tika HK "Juniors", kas savā laukumā ar rezultātu 5:4 pēcspēles metienos uzvarēja ''Liepājas metalurgs'' otro komandu.

Abas komandas savu iepriekšējo maču aizvadīja tieši viena pret otru. Pirms trīs dienām, 23. decembrī, pārāki izrādījās HK "Juniors", kas savā laukumā uzvarēja ar 5:1. Lieliska iepriekšējā spēle padevās Maksimam Osipovam, kura kontā divi vārti un viena rezultatīva piespēle.

Pirms šīs spēles turnīra tabulā HK "Juniors" ar izcīnītiem 38 punktiem ieņēma 2. vietu, kamēr ''Liepājas metalurgs-2'' ar 28 punktiem ierindojās ceturtajā vietā astoņu komandu konkurencē.

Spēles pirmajā trešdaļā ''Liepājas metalurgs-2'' izvirzījās jau vadībā ar 2:0, tomēr nākamajā trešdaļā "Juniors" guva trīs vārtus, kamēr liepājnieki divus, tādējādi pēc četrdesmit minūtēm 3:4. Spēles 56. minūtē Jurijs Moiseičenko izlīdzināja rezultātu – 4:4. Bullīšos "Juniors" uzvarēja ar 1:0, bet visā spēlē ar 5:4.

Zaudētāju sastāvā par rezultatīvāko spēlētāju kļuva Juris Ziemiņš, kurš šodien izcēlās ar trīs rezultatīvām piespēlēm, tikmēr uzvarētāju sastāvā ar ''hat-trick'' un vienu piespēli izcēlās Rūdolfs Maslovskis.

Izmantotie resursi:
Latvijas Hokeja federācija

Sadarbības partneri