Latvija – laipni lūdzam Helsinkos!

Foto: Ludmila Glazunova, www.sportadraugiem.lv

Pēc 37 dienām Latvijas izlase ar spēli pret Krieviju uzsāks 2013. gada IIHF pasaules hokeja čempionātu. Šogad Latvija savas grupas spēles aizvadīs „Hartwall” arēnā, Helsinkos. Vietējie organizatori cer Helsinkos redzēt daudz Latvijas fanu, kuri ir labi pazīstami ar viņu pozitīvo attieksmi un neatkārtojamo atbalstu.

Šobrīd vēl ir pieejamas biļetes uz visām Latvijas sākumposma spēlēm, bet, piemēram, biļetes uz Vācijas spēli pret Latviju 11. maijā ir gandrīz pilnībā izpārdotas.

„Biļešu pārdošana norit veiksmīgi un mans labākais padoms ir iegādāties biļetes pirms ierašanās” saka Matti Nurminens, Pasaules čempionāta Somijā ģenerālsekretārs.

Biļetes ir sadalītas pa kategorijām atkarībā no spēlējošajām komandām un sēdvietas kategorijām. Uz Latvijas spēlēm biļešu cenas sākas no 19 EUR pieaugušajiem. Tāpat uz katru spēli ir arī īpaša kvota rezervēta bērniem no 4 līdz 12 gadu vecumam.

Papildus individuālajām biļetēm ir arī plaša ceļojumu un uzturēšanās komplektu izvēle.

„Helsinkos spēlēs lieliskas komandas un mēs varam cerēt ne tikai uz augstākā līmeņa hokeju, bet arī uz neatkārtojamu atmosfēru”, paredz Nurminens.

Tāpat Nurminens sveic Latviju atgriežoties Somijā – pērn Latvija spēlēja Stokholmā, taču 2003. gada čempionātu Latvija spēlēja Turku.

Tāpat kā pagājušajā turnīrā, arī 2013. gada čempionāts tiks aizvadīts Helsinkos (Hartwall Arena) un Stokholmā (Globe Arena).

Latvijas spēlēs grupā kopā ar rīkotājiem Somiem, pasaules čempiona titula ieguvējiem Krieviem, 2012. gada sudraba medaļas ieguvēju – Slovākiju, kā arī ar Vāciju, Franciju, Austriju un ASV. Četras labākās komandas kvalificēsies ceturtdaļfinālam, kurš tiks spēlēts Helsinkos.

Otra priekšsacīkšu grupa no 8 komandām – otrais rīkotājs – Zviedrija, Kanāda, Čehija, Baltkrievija, Šveice, Norvēģija, Dānija un Slovēnija – spēlēs priekšsacīkstes un ceturtdaļfinālus Stokholmā. 2013. gada pusfināli un spēles par medaļām notiks Stokholmā.

Sīkāka info:

Oficiālā mājas lapa: Start
Biļetes/ Helsinki: Lippupiste Oy – Liput tuhansiin tapahtumiin! & +358 600 900 900
Viesmīlības biļetes (incl. tickets & catering) / Helsinki: Infront Finland: Hospitality
Ce;lojumu komplekti (incl. tickets & accommodation) / Helsinki: Event Travel | Jalkapallomatkat,...
Ložu īre / Helsinki: max.kolu@2013.iihfworlds.com
Biļetes / Stockholm: Biljetter till Konserter, Festivaler, Teater...

Sadarbības partneri