Zināmi Latvijas izlases pārbaudes spēļu pretinieki

Foto: Vladislavs Proškins, PČ2013 Helsinki

Latvijas hokeja valstsvienība, gatavojoties ziemas olimpiskajām spēlēm Sočos un pasaules čempionātam Minskā, aizvadīs vairākas pārbaudes spēles. Pirmās pārbaudes paredzētas jau novembrī – IIHF starptautiskajā logā.

Latvijas hokeja izlase novembrī (laika posmā no 04.11. līdz 10.11.2013.) mājās divas reizes sacentīsies ar kaimiņiem - Krievijas izlases hokejistiem. Savukārt, decembra pārtraukumā (16.-22.12.2013.) Latvijas hokeja izlasei ir paredzētas divas spēles izbraukumā ar Vācijas izlasi.

Pēdējā pārbaude pirms olimpiskajām spēlēm ir paredzēta nākamā gada 10. februārī, kad mūsu komanda Sočos sacentīsies ar Austrijas vienību. Olimpisko hokeja turnīru Latvijas izlase uzsāks 12. februārī ar spēli pret pēdējā pasaules čempionāta sudraba medaļas ieguvējiem- Šveices izlases hokejistiem. Latvijas izlase otro maču turnīrā aizvadīs 14.februārī, kad mūsējo pretinieki būs Čehija. Dienu vēlāk mūsu izlase sacentīsies ar pasaules čempioniem - zviedriem. 18.februārī būs kvalifikācijas spēles ceturtdaļfinālam, kas norisināsies 19.februārī, bet pusfināli tiks aizvadīti 21.februārī.

Nākamā gada pavasarī Latvijas hokeja izlase „Euro Hockey Challenge” tūres ietvaros izbraukumā divas reizes sacentīsies ar Somiju un Krieviju, bet mājās ar Franciju. Spēļu norises datumi vēl tiks precizēti.

Latvijas hokeja valstsvienība 2014. gada Pasaules čempionāta B apakšgrupā sacentīsies ar Somiju, Krieviju, ASV, Šveici, Vāciju, Baltkrieviju un Kazahstānu.

Sadarbības partneri