Hokeja klubs «Zemgale/JLSS» vienojās ar Igoru Ļebedevu

Hokeja klubs «Zemgale/JLSS» uz nākamo 2013./2014. gada sezonu ir panācis vienošanos ar hokeja speciālistu Igoru Ļebedevu, kurš pildīs galvenā trenera funkcijas, bet viņam asistēs Andris Leitis, kurš kopā ar komandu bija arī pagājušajā sezonā.

I.Ļebedevs lielāko daļu savas trenera karjeras pavadījis SK «Liepājas Metalurgs» hokeja sistēmā, darbojoties ar dažāda vecuma bērnu un jauniešu komandām, kā arī 2010./2011. gada sezonā bija Latvijas U-18 izlases galvenā trenera palīgs. Pēdējās divās sezonās I.Ļebedevs bijis SK «Liepājas Metalurgs» meistarkomandas galvenā trenera palīgs.

«Esmu priecīgs pievienoties «Zemgales» klubam, kurš man piedāvāja iespēju sadarboties. Ilgi apsvēru lēmumu, taču izlēmu mēģināt palīdzēt Jelgavas hokejam,» tā treneris.

Iepriekšējo sezonu HK «Zemgale/JLSS» vadīja Jevgeņijs Linkevičs, kuru piemeklēja veselības problēmas, un viņu nomainīja Juris Klodāns, kurš savu trenera karjeru turpinās Rīgas «Dinamo» klubā.

Zināms, ka «Zemgale/JLSS» gatavošanos 2013./2014. gada sezonai uzsāks šī gada 1. augustā, kad notiks pirmā spēlētāju un treneru sapulce, tās sākums plānots pulksten 18. Visi interesenti, kas vēlas mēģināt iekļūt HK «Zemgale/JLSS» komandas sastāvā, pieteikties pa tālruni 20044343 vai uz e-pastu: hkzemgale@gmail.com.

Sadarbības partneri