Par Latvijas U18 izlases galveno treneri apstiprināts Ēriks Miļuns

Šodien, 14. janvārī, LHF ikmēneša valdes sēdē Ēriks Miļuns tika apstiprināts par jauno Latvijas U18 hokeja izlases galveno treneri.

46 gadus vecajam Ērikam Miļunam ir liela pieredze darbā ar jauniešu hokeja komandām. Kā galvenais treneris pie U18 izlases stūres debitēja 2010. gada nogalē un 2011. gada pavasarī Rīgā izcīnīja vienīgo ceļazīmi uz pasaules čempionāta elites divīziju. Pēc gada Miļuns jau stājās pie U20 izlases komandas vadīšanas un pasaules čempionātā augstākajā divīzijā spēja saglabāt vietu labāko desmitniekā.

Tikmēr par Ērika Miļuna palīgiem ir iecelti Aigars Razgals un Anatolijs Jemeļjaņenko.

Mēģināsim ar svaigiem spēkiem un jaunām emocijām sasniegt to, ko spējām pirms pāris gadiem. Uzdevums nebūs viegls, bet noteikti izpildāms. daudziem puišiem šis būs pirmais pasaules čempionāts, sacīja Miļuns.

Ir zināms, ka no 7. līdz 9. februārim „Volvo SC” ledus hallē norisināsies starptautisks četru valstu turnīrs U18 izlasēm. Latvijas jauniešu izlases pretinieki būs Baltkrievijas, Dānijas un Norvēģijas vienaudži.

Latvijas U18 hokeja izlase no 13. līdz 19. aprīlim Francijas pilsētā Nīcā par vienīgo ceļazīmi uz augstāko divīziju sacentīsies ar Norvēģiju, Itāliju, Baltkrieviju, Franciju un Kazahstānu

Sadarbības partneri