U18 Šveicē, U20 Itālijā, sievietes Francijā

Pagājušajā nedēļas nogalē Minskā IIHF (Starptautiskās Hokeja federācijas) kongresā tika publiskots starptautisko izlašu turnīru saraksts 2014./2015. gada sezonā. Savus pretiniekus un norises vietu uzzināja arī Latvijas U18, U20 un sieviešu hokeja izlases.

Latvijas U20 hokeja izlase nākamajā sezonā piedalīsies I divīzijas A grupas čempionātā. Mūsu juniori par vienīgo ceļazīmi uz elites divīziju sacentīsies ar Norvēģijas, Baltkrievijas, Austrijas, Slovēnijas un Itālijas vienaudžiem. Turnīrs notiks Itālijas pilsētā Asiago no 14. līdz 20. decembrim

Latvijas U18 hokeja izlase aprīlī izcīnīja 1. vietu I divīzijas A grupas čempionātā un nākamajā sezonā startēs elites divīzijā. Čempionāts no 16. līdz 26. aprīlim norisināsies Šveices pilsētās Cūgā un Lucernā. Mūsu komandas pretinieki B apakšgrupā būs Čehijas, Kanādas, Somijas un Šveices vienības. Otrā apakšgrupā savā starpā sacentīsies ASV, Zviedrijas, Krievijas, Slovākijas un Vācijas U18 izlases.

Latvijas sieviešu hokeja izlase pēc uzvaras I divīzijas B grupas čempionātā, nākamgad startēs divīziju augstāk. No 12. līdz 18. aprīlim Francijas pilsētā Ruānā mūsu dāmu izlase par ceļazīmi uz augstāko divīziju sacentīsies ar Norvēģijas, Dānijas, Francijas, Austrijas vienībām kā arī Čehiju vai Japānu, kuras savā starpā izspēlēs kvalifikācijas maču par tiesībām piedalīties augstākajā divīzijā.

28 tournaments confirmed

Sadarbības partneri