Aizvadīta OHL pirmssezonas preses konference

Trešdien, 4. septembrī norisinājās preses konference, kurā Optibet Hokeja Līgas komandas iepazīstināja ar mērķiem, budžetiem un sastāviem. Atklāšanas spēlē sestdien spēkosies čempione "MOGO/RSU” un “ZEMGALE/LBTU”.

Preses konferencē piedalījās Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Aigars Kalvītis, Optibet mārketinga vadītāja Jana Gormaļova un visu septiņu OHL komandu pārstāvji.

"Jau otro gadu pēc kārtas mums ir izdevies pulcēt visu trīs Baltijas valstu komandas. Nākotnē, protams, mēs ceram paplašināties - jo vairāk komandu, jo lielāka konkurence. Jau astoņas sezonas esam izveidojuši veiksmīgu sadarbību ar OPTIBET uzņēmumu, kas ilgtermiņā veic ieguldījumu Latvijas un Baltijas hokeja attīstībā. Liels paldies viņiem," sacīja Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Aigars Kalvītis. 

OPTIBET Latvija mārketinga vadītāja Jana Gormaļova: "Septembra sākumā mums ir izveidojusies patīkama tradīcija - tikšanās OHL pirmssezonas preses konferencē, daloties ar aktualitātēm gaidāmajā sezonā. OPTIBET hokejs ir un būs viens no galvenajiem sporta veidiem. Šī jau ir astotā sezona, kad OPTIBET ir līgas ģenerālsponsors. Uzskatām, ka OHL aug - attīstās un kļūst kvalitatīvāka. Arī no skatītājiem un auditorijas iesaiste kļuvusi daudz lielāka."

 

Tikšanās laikā ar medijiem OHL komandas arī paziņoja savus mērķus un pastāstīja par komandas aprisēm. Latvijas čempiones “Mogo/RSU” un pērnās sezonas finālistes “Zemgale/LBTU” mērķis ir viens  - zelta medaļas. Savukārt pārējās komandas izteicās, ka vēlas iekļūt “playoff” un pacīnīties par godalgām.

Gaidāmajā OHL čempionātā startēs četri klubi no Latvija - HK “MOGO/RSU”, HS “Rīga”, HK “Zemgale/LBTU” un HK “Prizma”. Savukārt no Lietuvas spēlēs divas komandas – “Energija” un Viļņas “7BET-HOCKEY PUNKS”, bet no Igaunijas - Tallinas "Panter".

Regulārais čempionāts startēs 7. septembrī ar pērnā sezonas finālistu maču – “MOGO/RSU” un “ZEMGALE/LBTU”.

Tikmēr gaidāmās sezonas OHL regulārais čempionāts noslēgsies 2025. gada 15. martā. 

Ar OHL regulārā čempionāta kalendāru var iepazīties šeit: https://lhf.lv/lv/subtournament/661

OHL izslēgšanas spēļu uzvarētājs tiks kronēts par Baltijas čempionu. Tikmēr vienības, kuras ieņemas augstākās pozīcijas no Latvijas un Lietuvas – būs atzītas par savu valstu čempioniem.

Nākamajā OHL sezonas čempionātā komandas aizvadīs sešu apļu turnīru. Līdz ar to kopumā tiks izspēlētas 126 spēles.

Sadarbības partneri