Aigars Kalvītis pārliecinoši ievēlēts par Latvijas Hokeja federācijas prezidentu

Trešdien, 19. jūnijā, Latvijas Hokeja federācijas (LHF) ikgadējā Kongresā par LHF prezidentu atkārtoti ievēlēts Aigars Kalvītis.

LHF Kongresam kopumā reģistrējās 42 no kopējiem 55 LHF biedriem.

LHF kongresa darba kārtībā bija tikai viens jautājums -  izpildinstitūcijas vēlēšanas. Līdz ar to LHF biedriem bija jābalso par LHF prezidentu un LHF valdi. 

Kā vienīgais no LHF biedriem, saskaņā ar LHF statūtiem, uz LHF priekšsēdētāja amatu bija izvirzīts esošais prezidents Aigars Kalvītis. 

Latvijas Hokeja federācijas prezidents Aigars Kalvītis sacīja pirms pārvēlēšanas prezidenta amatā: "LHF valdes darbs ir labi organizēts, un tas nav destruktīvs. Naudas piesaistīšana nosaka hokeja attīstības tendences, bet esam spējuši palielināt budžetu. Vēlos pateikt paldies esošajai valdei.”

Pirms LHF priekšsēdētāja vēlēšanām Aigars Kalvītis prezentēja aizgājušās četrgades notikumus un LHF paveikto.

LHF biedri vienbalsīgi (41 balss par, viens nebalsoja) par Latvijas Hokeja federācijas prezidentu ievēlēja Aigaru Kalvīti, kurš šos pienākumus pildīs nākamos četrus gadus!

Tāpat LHF biedru vairākums nobalsoja par Aigara Kalvīša piedāvātajiem sešiem valdes locekļiem: Edgaru Bunci, Viesturu Koziolu, Antru Aizstrautu, Māri Martinsonu, Valentīnu Bļugeru un Aivaru Zeltiņu.

Tikmēr aizklātajā balsojumā tika balsots par vēl diviem atlikušajiem valdes locekļiem. LHF biedri lēma šos pienākumus uzticēt Ralfam Bukartam un Dainim Liepiņam.

Apsveicam Latvijas Hokeja federācijas prezidentu Aigaru Kalvīti ar pārvēlēšanu LHF priekšsēdētāja amatā! Tāpat sveicam jauno LHF valdi!

Sadarbības partneri