Aicinām līdzjutējus uz oficiālo Pasaules čempionāta fanu zonu!

IIHF Pasaules Čempionāts Hokejā 2023 Rīgā norit jau ceturto dienu un kur citur, ja ne pie pašas “Arēna Rīgas” var izbaudīt īstus īstu hokeja festivālu. Ieeja fanu zonā – bez maksas.

Fanu zonā iespējams skatīties orģinālo spēļu saturu, aizkadrus no ģērbtuvēm un intervijas ar treneriem, baudīt uzkodas un dzērienus un vakara koncertus – tā ir vieta, kur lielā hokeja garšu un smaržu var izjust vislabāk! 

Fanu zona sāk strādāt no plkst.10.50 (triju spēļu dienās) un no plkst.14.00 (divus spēļu dienās) un darbojas līdz vakaram.

Fanu zonā saimnieko Armands Simsons, Felipe Gabriels Ksavjers un Reinis Maskavs, bet līdzjutējus izklaidē Latvijā iecienītās grupas un mūziķi – 15. maijā uz bezmakasas koncertu aicina “Mazais princis”, kas sarūpējuši faniem īpašu pārsteigumu, 16. un 21. maijā fanu zonu pieskandinās grupa “Papīra lidmašīnas”, 17. maijā uz skatuves kāps grupa “Pirmais kurss”, savukārt 18. maijā – “Vectēva papirosi”. 19. maijā pie Arēnas Rīga uzstāsies “Rock’n Berries”, 20. maijā – Reiks un Deniss, 22. maijā – jaunā un daudzsološā grupa “Krēsla”, 23. maijā – grupa “Dzelzs vilks”, savukārt 25. maijā fanu zonā uzstāsies Būū.

Nāc izbaudi vienreizēju hokeja atmosfēru, visgardāko aliņu un patiesas emocijas!

Sadarbības partneri