Paldies!

Publicējam Latvijas Hokeja federācijas vēstuli bijušajam Latvijas izlases galvenajam trenerim Bobam Hārtlijam - pateicību kanādiešu speciālistam par ieguldījumu Latvijas hokeja attīstībā. Kā arī zemāk trenera Hārtlija atbilde uz vēstuli, uzrunājot LHF biedrus, spēlētājus, valstsvienības pārstāvjus un fanus.

Dārgais Hārtlija kungs!

Ar šīs vēstules palīdzību vēlamies izteikt savu pateicību par mūsu sadarbību četru gadu garumā!

Mēs- Latvijas hokeja sabiedrība, atcerēsimies Jūsu vadītos treneru seminārus un nepārtraukto darbu ar Latvijas treneriem visu 4 gadu laikā, daudzās tikšanās reizes ar bērnu un jauniešu vecākiem, Jūsu iedvesmojošo uzrunu vecāku asamblejā, pasaules līmeņa uzstāšanās, lekcijas mūsu lieldrauga Bites korporatīvajos pasākumos! 

Bet vissvarīgākais, ko Jūs panācāt izmantojot savu pieredzi, ar savu kaislīgo darbu, izcilajām līdera īpašībām un oratora spējām, ir mainīta spēlētāju un Latvijas hokeja sabiedrības ticība savām spējām, panākumiem. 

Sākot ar Pasaules čempionātu Ķelnē 2017.gadā, mūsu Nacionālā hokeja izlase katru gadu ir uzlabojusi savu sniegumu un kļuvusi par stipru, neērtu un ļoti respektējamu konkurentu pilnīgi visiem pretiniekiem. 

Mēs, kopā strādājot, esam pārsteiguši hokeja sabiedrību ar pirmo uzvaru pār Kanādu pasaules čempionātā, kas notika mājās, Rīgā. 

Jūsu profesionālā attieksme un augstā darba ētika ir iedvesmojusi mūsu Federāciju, tās darbiniekus, mēs esam uzlabojuši savu darba organizāciju, paveiktais ietekmēs visas izlases un to gatavošanos Pasaules čempionātiem. 

Jūsu citāti, izteicieni (gan publisko uzstāšanos laikā, gan spēlētāju ģērbtuvē lietotie) ir kļuvuši par klasiku un tiek bieži lietoti komunikācijā visā Latvijas sporta sabiedrībā. 

Mēs esam ļoti pateicīgi par Jūsu klātbūtni, pavadīto laiku un lielo ieguldījumu Latvijas hokeja attīstībā mūsu sadarbības laikā! 

Hārtlija kungs!

Vēlam Jums veiksmi un panākumus un atcerieties, ka Latvijas Hokeja federācijas durvis Jums  vienmēr ir atvērtas gan diskusijām, gan iespējamai sadarbībai (treneru semināri, konsultācijas, utt.) vai vienkārši Jūsu zvanam! 

Ar vissirsnīgākajiem sveicieniem

 

Latvijas Hokeja federācijas                                                     Latvijas Hokeja federācijas     

Prezidents                                                                               Ģenerālsekretārs

Aigars Kalvītis                                                                          Viesturs Koziols

 

 

Boba Hārtlija atbilde:

PALDIES!

Latvijas Hokeja federācijas biedriem, hokeja spēlētājiem, valstsvienību pārstāvjiem, faniem un atbalstītājiem!

Vēlos Jums visiem pateikties par man sniegto iespēju būt Latvijas hokeja izlases galvenajam trenerim, bet, manuprāt, vēl svarīgāk, par sniegto iespēju iepazīt Jūsu valsti – Latviju! Tā bija priekšrocība un milzīgs gods vadīt Latvijas valstsvienību pēdējos četros Pasaules čempionātos! Paldies ikvienam – gan Aigaram Kalvītim, gan Viesturam Koziolam, gan ikvienam Latvijas hokeja fanam, kas manu uzturēšanos Latvijā padarīja kā būšanu mājās. Es biju kā brālis Latvijas hokeja ģimenē, un tā bija neaizmirstama pieredze! Dzīvē, tāpat kā sportā, būšana īstajā vietā un laikā ir visbūtiskākais! Manā gadījumā, šis teiciens ir sāpīgi atspēlējies. Ar Olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra norisi augusta pēdējā nedēļas nogalē, kā arī ar KHL sezonas sākšanos septembra pirmajā nedēļā, es uzskatu, ka nebūtu ētiski pret Latvijas hokeja sabiedrību, ierasties Rīgā tikai uz divām no trim paredzētajām spēlēm atlases turnīrā. Pēc sarunām ar Aigaru, Viesturu un Valentīnu pēdējās nedēļās, kļuva skaidrs, ka man nebūs iespēja sekot manam Olimpiskajam sapnim! Tomēr es sekošu līdzi visām Latvijas izlases spēlēm un būšu Jūsu atbalstītājs #1! Ar Latvijas hokeja sabiedrības degsmi un pārliecību, Jums izdosies viss kā plānots un Jūs spēlēsiet Olimpiādē! Jūs esat mani draugi līdz laika galam!

 

 

Bobs Hārtlijs

Sadarbības partneri