Švanenbergs: "Patīkami debitēt šādā kompānijā"

Vakardien pirmajā pārbaudes spēlē izbraukumā pirms pasaules čempionāta, Latvijas izlasei izdevās papildlaikā uzvarēt spēcīgo Slovākijas valstsvienību ar rezultātu 2:1, vārtus gūstot Mārtiņam Karsumam un Renāram Krastenbergam, kuram tie bija pirmie vārti izlases rindās. Debiju Latvijas izlases sastāvā piedzīvoja uzbrucējs Jānis Švanenbergs.

 

Otra izlašu savstarpējā spēle norisināsies jau šodien plkst 17:00. Spēlei varēs sekot līdzi LTV 7 kanāla tiešraidē.

Vakardien izlases rindās debiju piedzīvoja 19 gadus vecais uzbrucējs Jānis Švanenbergs. Pēc spēles Jānis īsi padalījās ar iespaidiem par piedzīvoto debiju. 

"Bija patīkami beidzot atkal sajust spēles garšu pēc ilgāka pārtraukuma. Bija ļoti patīkamas emocijas uzvarēt pirmajā spēlē, komandā visi atbalsta viens otru un gan ģērbtuvē, gan uz soliņa valda pozitīvas emocijas.

Ļoti patīkami debitēt šādā kompānijā, visi ir ļoti priecīgi, aktīvi un pozitīvi. Komandas kapteinis Kaspars Daugaviņš pieskatīja arī, lai tiktu ievērotas visas nepieciešamās tradīcijas pirms debijas spēles. Komandā ir ļoti patīkama atmosfēra, visi spēlē un cīnās viens par otru un ir aizraujoši spēlēt šādā kolektīvā.

Katram bērnam Latvijā, kurš trenējas hokejā, viens no svarīgākajiem uzdevumiem ir tikt līdz Latvijas izlasei, lai varētu doties laukumā un aizstāvēt valsts godu. Tagad beidzot man pavērās tāda iespēja un ir ļoti patīkamas un labas emocijas."

Sadarbības partneri