Pēdējā diena mediju akreditācijām uz PČ

Atgādinām, ka rīt, 9. aprīlī ir pēdējā iespēja pieteikties mediju akreditācijām uz hokeja pasaules čempionātu Rīgā.

IIHF patlaban pieņem drukāto / fotomediju pieteikumus, kuri vēlas atspoguļot 2021. gada IIHF pasaules hokeja čempionātu uz vietas Arēnā Rīga un Olimpiskā sporta centra norises vietās Rīgā, Latvijā.

Noklikšķiniet šeit, lai piekļūtu akreditācijas veidlapai.

SVARĪGI: Plašsaziņas līdzekļiem, kuri plāno pārraidīt turnīru attālināti, jāizmanto arī šī akreditācijas veidlapa. Visu plašsaziņas līdzekļu pieejamība ar spēlētājiem tiks veikta videokonferences laikā, un visiem plašsaziņas līdzekļiem, kuri vēlas piedalīties videospēļu pēcspēles un pēc-treniņu konferencēs, jāreģistrējas, izmantojot veidlapu

Mediju akreditācijas termiņš ir 9. aprīlis plkst. 16:00 pēc Centrāleiropas laika. Pēc šī datuma / laika iesniegtie pieteikumi netiks izskatīti.

Uz visiem informācijas nesējiem, kas apstiprināti akreditācijai uz vietas, var attiekties COVID-19 drošības pasākumi, kā to nosaka IIHF, Vietējā organizatoriskā komiteja un attiecīgās uzņēmējas valsts valdības un veselības iestādes.

Uz visiem akreditētajiem plašsaziņas līdzekļiem neattiecas esošie vai jaunie COVID-19 ceļošanas ierobežojumi, kas var tikt ieviesti pirms pasākuma sākuma.

Sīkāka informācija par iespējamām pārbaudēm vai iekļaušanas prasībām plašsaziņas līdzekļos būs saziņa pēc mediju akreditācijas apstiprināšanas.

Raidorganizācijām, kuras interesē akreditācija uz vietas, ir jāsazinās ar vietni IIHFWM_OPS@infrontsports.com.

vairāk info: https://www.iihf.com/en/static/5483/accreditation

Sadarbības partneri