Optibet Hokeja Līga ir atgriezusies!

Ar spēli starp “HS Rīga” un “HK Dinaburga” šovakar atsākas Latvijas Virslīgas čempionāts jeb Optibet Hokeja Līga.

“HS Rīga” komandai izdevies savākt jaunu pilngadīgu spēlētāju sastāvu, lai, ievērojot visus valstī noteiktos ierobežojumus, būtu iespējams atgriezties čempionātā pēc vairāk kā 2 mēnešu ilga pārtraukuma. Komandas pieteikumā atrodami vairāki spēlētāji, kuriem šī būs atgriešanās Latvijas augstākā līmeņa sacensībās pēc vairāku sezonu pārtraukuma, kā arī izdevies panākt vienošanos ar OHL klubiem “HK Mogo/LSPA” un “HK Olimp/Venta 2002” par atsevišķu spēlētāju īri.

Savukārt “HK Dinaburga” komanda, lai arī tabulā ar vairāk nospēlētām spēlēm atrodas aiz saviem šīs dienas pretiniekiem, mēģinās turpināt uzņemto ritmu, kad novembrī un decembrī izdevās apspēlēt vairākas nomināli spēcīgākas komandas un arī šodien Daugavpils hokejisti uz Rīgu būs ieradušies tikai pēc uzvaras.

Pēc šīs spēles “HS Rīga” mēģinās atgūt iekavēto un aizvadīs spēles ik pa pāris dienām. Tāpat arī pārējās komandas pamazām sāk atgriezties ierastajā ritmā un OHL spēļu kalendārs turpinās priecēt ar regulārām spēlēm.

Visas spēles norisinās bez skatītāju kātbūtnes, taču tām iespējams sekot līdzi sportacentrs.com interneta tiešraidēs un TV kanālā.

Sadarbības partneri