Aigaru Kalvīti atkārtoti ievēl par Latvijas Hokeja federācijas prezidentu

FOTO: Guntis Lazdāns

Otrdien, 30.jūnijā, Latvijas Hokeja federācijas (LHF) ikgadējā Kongresā par LHF prezidentu atkārtoti ievēlēts Aigars Kalvītis.

LHF Kongresam kopumā reģistrējās 44 biedri ar balstiesībām un seši bez iespējas balsot. Otrdienas Kongresā tika uzņemti arī seši biedru kandidāti.

Sanāksmē uzstājās LOK ģenerālsekretārs Žoržs Tikmers, kurš uzsvēra sporta nozares nozīmību un novēlēja veiksmi visiem hokeja dzīves veidotājiem. Savukārt LHF prezidents Aigars Kalvītis, uzrunājot klātesošos, izsklāstīja par LHF paveiktajiem darbiem, mērķiem un nākotnes iecerēm.

Pēc Aigara Kalvīša uzrunas ar prezentāciju uzstājās 2021.gada Pasaules Čempionāta Hokejā orgkomitejas vadītājs Edgars Buncis. Orgkomitejas vadītājs informēja klātesošos par gaidāmajiem hokeja svētkiem nākamā gada pavasarī un jau paveiktajiem sagatavošanās darbiem šim staptautiskajam turnīram.

Kā ik gadu, ar finanšu ziņojumu iepazīstināja LHF finanšu direktors Andris Aniņš, bet revidenti to akceptēja. LHF Kongresa biedri apstiprināja finanšu atskaiti.

Kongresa nobeigumā vienbalsīgi par LHF prezidentu atkārtoti tika ievēlēts Aigars Kalvītis. Savukārt aizklātajā balsojumā par LHF Valdes locekļiem tika apstiprināti: Valentīns Bļugers, Viesturs Koziols, Edgars Buncis, Oskars Mors, Māris Martinsons un Ralfs Bukarts, bet kandidāti - Aivars Zeltiņš, Oļegs Sorokins un Armands Šteinbergs.

 

Sadarbības partneri