Novembrī sešas izlases Viļņā cīnīsies par “Turkish Airlines Baltic Challenge Cup”

No 8.līdz 11.novembrim, Viļņā (Lietuva), “VILNIUS PRAMOGU ARENA” arēnā norisināsies “Turkish Airlines Baltic Challenge Cup” turnīrs.

Cīņā par “Turkish Airlines Baltic Challenge Cup” spēkosies divas klubu izlases – Latvija un Baltkrievija, kā arī četras nacionālās valstsvienības: Lietuva, Igaunija, Japāna, Rumānija.

Minētās sešas izlases tiks sadalītas divās apakšgrupās, kur katra komanda izspēlēs ar katru. A grupā spēkosies Lietuva, Japāna un Baltkrievija, bet B apakšgrupā cīnīsies Latvija, Igaunija un Rumānija. Ieņemot attiecīgas vietas savās grupās, komandas aizvadīs spēles par 5., 3, un 1.pozīciju Baltijas kausa izcīņā.

“Esam ļoti gandarīti, ka tik liela un pasaulē atpazīstama aviokompānija kā “Turkish Airlines” ir kļuvusi par turnīra ģenerālsponsoru,” sacīja LHF prezidents Aigars Kalvītis. “ “Turkish AIrlines” ir milzīga pieredze sporta atbalstīšanā. Vēlamies, lai Baltijas kausa izcīņa ar šādu atbalstu kļūtu par augsta līmeņa sacensībām visā Baltijas teritorijā un tā apkaimē."

Šajā sezonā “Turkish Airlines Baltic Challenge Cup” turnīrs norisināsies tikai vienu reizi.

Atgādināsim, ka pērn “Baltic Challenge Cup” tika aizvadīts trīs posmos – Tallinā, Klaipēdā un Valmierā/Rīgā, kur piedalījās Latvija, Igaunija un Lietuva, kā arī viena no mājinieku puses pieaicināta komanda. Latvijas klubu izlase uzvarēja visos trijos “Baltic Challenge posmos”, pārliecinoši dominējot kopvērtējumā.

Arī šajā sezonā Latvijas klubu izlasi, kas tiks veidota no Optibet Hokeja Līgas (OHL) spēlētājiem, vadīs HK “Zemgale/LLU” galvenais treneris Valērijs Kuļibaba. 

Biļetes uz šo turnīru var iegādāties ŠEIT!

Sadarbības partneri