Bobs Hārtlijs nosauc Latvijas izlases sastāvu pirmajām pārbaudes spēlēm

FOTO: Guntis Lazdāns

 Nosaukts Latvijas nacionālās valstsvienības sastāvs “Euro Ice Hockey Challenge” pārbaudes mačiem 6. un 7. aprīlī ar Norvēģijas izlasi.

Bobs Hārtlijs sastāvā iekļāvis divus vārtsargus, astoņus aizsargus un 13 uzbrucējus.

Latvijas nacionālā valstsvienība ar Norvēģijas komandu spēkosies Holdenas pilsētā, kas atrodas pusotras stundas baucienā no Oslo.

Jāatzīmē, ka septiņi sastāvā iekļautie spēlētāji (Eduards Tralmaks, Roberts Mamčics, Gvido Jansons, Rihards Melnalksnis, Daniels Bērziņš, Reinis Petkus un Uldis Čalpa) Latvijas nacionālās valstsvienības rindās vēl nav debitējuši.  

Pēc spēlēm ar Norvēģijas izlasi Boba Hārtlija padotie 11. un 12.aprīlī “Arēna Rīga” spēkosies ar spēcīgo Somijas komandu. Pēc šīm spēlēm sekos izbraukums (20. un 21.aprīlis) izbraukums uz Slovākiju, bet "Euro Ice Hockey Challenge" posmu mūsu hokejisti noslēgs ar cīņām 26. un 27. aprīlī "Arēna Rīga" pret Šveici.

Latvijas izlases sastāvs spēlēm ar Norvēģiju:

Vārtsargi: Uldis Čalpa (HK “Kurbads”) un Reinis Petkus (HK Zemgale/LLU);

Aizsargi: Kristaps Zīle (Rīgas Dinamo), Artūrs Salija (HC Nove Zamky, Slovākija), Gvido Jansons (Arizona State University, ASV), Roberts Mamčics (HK Liepāja/Optibet), Ēriks Ševčenko (Tsen Tou Julin, Krievija), Roberts Kaļķis, Renārs Kārkls (abi HK Rīga) un Edgars Siksna (Saryarka Karaganda).

Uzbrucēji: Frenks Razgals, Ņikita Jevpalovs, Edgars Kulda, Vitālijs Pavlovs, Oskars Batņa, Emīls Ģēģeris, (visi Rīgas “Dinamo”), Eduards Tralmaks (Maine University, ASV), Daniels Bērziņš (HK Rīga), Rihards Melnalksnis (LangnauU20, Šveice), Filips Buncis (Arizona State University, ASV), Rodrigo Ābols (Orebro, Zviedrija), Egils Kalns un Bruno Zabis (Liepāja/Optibet).

Latvijas izlašu pārbaudes spēles pirms pasaules čempionāta:

datums spēle vieta
06.04.2018. Norvēģija - Latvija (Norvēģija)
07.04.2018. Norvēģija - Latvija (Norvēģija)
11.04.2018. Latvija - Somija (Latvija, "Arēna Rīga")
12.04.2018. Latvija - Somija (Latvija, "Arēna Rīga")
20.04.2018. Slovākija - Latvija (Slovākija)
21.04.2018. Slovākija - Latvija  (Slovākija)
26.04.2018. Latvija - Šveice (Latvija, "Arēna Rīga")
27.04.2018. Latvija - Šveice  (Latvija, "Arēna Rīga")
01.05.2018. Latvija - Kanāda (Latvija, "Arēna Rīga")

Sadarbības partneri