Notiks starptautisks hokeja turnīrs jauniešiem “Volvo kauss 2007”

Aprīlī Rīgā norisināsies Latvijā lielākais starptautiskais hokeja turnīrs jauniešu komandām “Volvo kauss 2007”. Turnīrā sešās vecuma grupās piedalīsies 55 Latvijas un ārvalstu bērnu un jauniešu hokeja komandas. Visas spēles aprīļa nedēļas nogalēs tiks aizvadītas “Volvo sporta centra” divos ledus laukumos. “Volvo kausa” izcīņu jau otro gadu rīko hokeja klubs “Prizma”, sporta skola “Pārdaugava” un “Volvo sporta centrs”.

Kā pirmie no 6. līdz 8.aprīlim spēles aizvadīs U18 vecuma grupas jaunieši. Turnīrā piedalīsies deviņas komandas – HS “Rīga”/”Prizma” un Rīgas klubu apvienotā komanda no Latvijas, Hāmenlinnas “HPK”, Oulu “Kärpät”, Oulu “Kiekko–Oulu”, Jivaskilas “Diskos” un Helsinku “Flyers” no Somijas, Kauņas “Tigrai” no Lietuvas un Igaunijas izlase. Sacensības notiks trijos posmos un katra komanda triju dienu laikā aizvadīs sešus mačus. Spēles tiesās arī divi arbitri no Somijas. Ieeja uz spēlēm ir bezmaksas. Ar U18 vecuma grupas sacensību kalendāru iespējams iepazīties “Volvo sporta centra” mājas lapā volvoledus.lv: :::L E D U S   N O S L O D Z E:::
No 13. līdz 15.aprīlm par “Volvo kausu” sacentīsies U8, U10 un U12 vecuma grupu komandas, bet aprīļa pēdējo divu nedēļu nogalēs – U14 un U16 vecuma grupu jaunieši.
Kausu dāvā uzņēmums “Volvo Truck Latvia”, bet balvas turnīra dalībniekiem un labākajiem spēlētājiem sarūpējuši “Sony”, “Rīgas piena kombināts”, “Prizma”, “Frontier”, “Montreal”, “Centrosport”, “Livas”, “Lay’s” un citi sacensību atbalstītāji.
Papildus informācija:
Ēriks Miļuns, “Volvo sporta centra” direktors
tālr.: 7408265, e–pasts: info@volvoledus.lv
Informācijai:
Hokeja klubs “Prizma” dibināts 1998.gadā. Kluba dažādu vecumu jauniešu komandas regulāri guvušas panākumus gan Latvijas meistarsacīkstēs, gan Austrumeiropas hokeja līgā, gan arī dažādos starptautiskos turnīros ārvalstīs. Hokeja klubs “Prizma” sagatavojis tādus šobrīd pazīstamus hokejistus, kā Armands Bērziņš, Imants Legzda, Miķelis Rēdlihs, Mārtiņš Karsums, Guntis Džeriņš, Guntis Galviņš, Oskars Bārtulis, Artūrs Kulda.
Sporta skolu “Pārdaugava” hokeja klubs “Prizma” izveidoja 2005.gadā. Sporta skolas astoņu vecuma grupu hokeja komandās trenējas vairāk nekā 200, bet daiļslidošanas grupās – vairāk nekā 100 bērnu un jauniešu. Sporta skola “Pārdaugava” 2006.gadā kļuva par pirmo privāto sporta izglītības iestādi, kas saņēmusi Izglītības un zinātnes ministrijas akreditāciju.
“Volvo sporta centrs” atklāts 2005.gadā, un tas ir mūsdienīgs sporta un atpūtas komplekss ar diviem mākslīgā ledus laukumiem, fitnesa centru, džudo zāli, konferenču telpu, hokeja un daiļslidošanas inventāra veikaliem, kafejnīcu un citiem pakalpojumiem. “Volvo sporta centrs” 2006.gadā bija IIHF Pasaules čempionāta hokejā Rīgā visu komandu oficiālā treniņu vieta. “Volvo sporta centrs” atrodas Rīgā, Jūrmalas gatvē 78d. Plašāka informācija www.volvoledus.lv

Sadarbības partneri