Pilnā sparā startē Latvijas bērnu un jaunatnes čempionāta jaunā sezona

Latvijas Bērnu un jauniešu čempionāta hokejā 2019./2020. gada sezonā gandrīz 2000 bērni un jaunieši sacentīsies ar vienaudžiem vairāk kā 1200 hokeja spēlēs, lai pārbaudītu un pilnveidotu savas hokeja prasmes, kā arī cīnītos par īpašu “Maxima Superkauss” kausu, kuru sezonas noslēgumā iegūs katras grupas labākā komanda.

Bērnu un jauniešu hokeja čempionātā šogad piedalīsies kopumā 116 komandas. Čempionāta ietvaros komandas cīnīsies arī par “Maxima Superkauss” uzvarētāju kausiem, kurus sezonas noslēgumā iegūs katras vecuma grupas (no U9 līdz U17) labākā komanda. Cīņā par kausu piedalīsies jaunie hokejisti no Rīgas, Mārupes, Daugavpils, Liepājas, Ogres, Brocēnu, Jelgavas, Ozolnieku, Jūrmalas, Talsu, Tukuma, Ventspils un Valmieras hokeja klubiem. Šajā sezonā čempionātam pievienojušies četri jauni hokeja klubi - HK "Olaine", HK "Zibeņi", "Baltijas Vilki" un "Ice Academy".

“Kā jau iepriekš esam uzsvēruši, bērnu un jauniešu sports mums, LHF ir ļoti svarīgs. Tādēļ jau otro sezonu esam ļoti priecīgi par "Maxima Latvija" uzņēmuma atbalstu Latvijas bērnu un jaunatnes hokejam. Šis atbalsts mums vēl vairāk palīdzēs attīstīt Latvijas bērnu hokeju. Novēlu visām Latvijas čempionāta komandām interesantu, aizraujošu un emocijām bagātu sezonu,” stāsta Latvijas Hokeja federācijas prezidents Aigars Kalvītis.

”Jau otro sezonu “Maxima Latvija” kopā ar Latvijas Hokeja federāciju aktīvi strādā, lai pilnveidotu bērnu un jauniešu hokeja infrastruktūru un treniņu procesus, lai tie kļūtu interesantāki, inovatīvāki un saistošāki bērniem un viņu ģimenēm. Ļoti ceram, ka arī šīs “Maxima Superkauss” sezonas laikā aizvien vairāk jauno sportistu būs iespēja attīstīt savas prasmes hokejā un labāk iepazīt aktīvu dzīvesveidu. Mēs vēlamies redzēt veselīgus un aktīvus jauniešus Latvijā, tāpēc ar šīs sadarbības palīdzību ceram padarīt hokeju vēl pieejamāku un populārāku bērnu un jauniešu vidū,” atklāj “Maxima Latvija” valdes loceklis Jānis Vanags.

Paralēli “Maxima Superkauss” norisei 2019./2020. sezonā gaidāmas vairākas aktivitātes sadarbības mērķu īstenošanai, par kurām informācija būs atrodama LHF mājaslapas sadaļā “Maxima Superkauss jaunumi”, kā arī sociālajā vietnē Facebook.

Par “Maxima Superkauss”

“Maxima Latvija” un Latvijas Hokeja federācija, saskanot kopīgiem mērķiem,  2018. gada martā uzsāka sadarbību ar mērķi pilnveidot bērnu un jauniešu hokeja infrastruktūru un treniņu procesus, lai tie kļūtu interesantāki, inovatīvāki un saistošāki bērniem un viņu ģimenēm. 2018. gada decembrī šīs sadarbības ietvaros atklāts jauno hokejistu “Maxima Superkauss”, kurā katras sezonas ietvaros  jaunie hokejisti visās vecuma grupās (no U9 līdz U17), cīnās par īpašu kausu, kuru sezonas noslēgumā iegūst katras grupas labākā komanda.

 

Sadarbības partneri