Aizvadīta jaunās sezonas pirmā Vecāku padomes kopsapulce

26.septembrī, plkst.17:00, Latvijas Hokeja federācijas (LHF) birojā norisinājās pirmā šīs sezonas Vecāku padomes kopsapulce.

Uz Vecāku padomes sēdi kopumā bija ieradušies sešpadsmit padomes locekļi.

Sanāksmē piedalījās arī Saeimas sporta apakškomisijas vadītājs Sandis Riekstiņš. Viņš pastāstīja par Saeimas sporta apakškomisijas atbildību un par sporta finanšu sadalījumu mūsu valstī. Vecāku padomes locekļiem bija arī iespēja uzdot jautājumus Riekstiņam, uz kuriem viņš arī laipni atbildēja.

Sēdes turpinājumā uzstājās LHF Sporta direktors Edgars Buncis, kurš pastāstīja par  noteikumu apstiprinātajām izmaiņām, par pieejamo video rokasgrāmatu treneriem un, kā top Ērika Visocka fiziskās sagatavotības video rokasgrāmata treneriem.

Vecāku padomes sēdē tika nolemts arī Latvijas Hokeja federācijas (LHF) oficiālajā mājaslapā izveidot “Vecāku padomes” sadaļu, kurā tiks izvietota aktuāla informācija hokejistu vecākiem un bērniem.

Kopsapulces nobeigumā priekšsēdētājs Kaspars Eihe ierosināja mainīt Vecāku padomes struktūru. Proti, veidot valdi no pieciem Vecāku padomes locekļiem. Balsojuma rezultātā, par LHF Bērnu vecāku padomes priekšsēdētāju iecēla Andu Masaļsku, par tās vietnieci Baibu Reidzāni, valdes locekļiem – Kasparu Eihi un Aigaru Laugalu, bet par padomes valdes sekretāri Lindu Konrādi.

 

 

 

Sadarbības partneri