LHF disciplinārās komisijas sēdes protokols Nr.18

Otrdien, 4.aprīlī norisinājās kārtējā Latvijas Hokeja federācijas (LHF) Disciplinārās komisijas sēde, kurā tika izskatīti trīs jautājumi.

1. Par Latvijas Bērnu un Jaunatnes Čempionāta Hokejā 30. marta U17 grupas spēli nr. 156 starp komandām "HK Tukums/Brocēnu NBJSS", kurā spēlētāji nr. 5 Roberts Krauklis "HK Tukums/Brocēnu NBJSS" komandā un nr. 21 Kristers Apsītis "IHS/Prizma" komandas sastāvā saņēma 25 minūšu jeb spēles noraidījumu par kaušanos, kā arī spēlētājs nr. 18 Ēriks Novickis "HK Tukums/Brocēnu NBJSS" komandas sastāvā saņēma 25 minūšu jeb spēles noraidījumu par speršanu. 

Izskatīja:

Disciplinārā Komisija iepazinās ar lietas materiāliem un uzklausīja “IHS/Prizma” trenera S.Grīnberga komentārus par notikušo.

Nolēma:

1.1. Pamatojoties uz Disciplināro Sodu Nolikuma (DSN) punktiem 1. un 5.2., piemērot “IHS/Prizma” spēlētājam nr. 21 K.Apsītim 2 spēļu diskvalifikāciju.

1.2. Pamatojoties uz DSN punktiem 1. un 5.1., piemērot “Tukums/Brocēnu NBJSS” spēlētājam nr. 5 R.Krauklim 3 spēļu diskvalifikāciju.

1.3. Pamatojoties uz DSN punktiem 1. un 14.1., piemērot “Tukums/Brocēnu NBJSS” spēlētājam nr. 18 Ē. Novickim 4 spēļu diskvalifikāciju.

 

2. Par Junioru Attīstības Hokeja Līgas (JAHL) 31. marta spēli nr. 4 starp komandām "Venta 2002" un "HK Dinaburga", kurā spēlētājs nr. 77 Haims Joffe "HK Dinaburga" komandas sastāvā saņēma 25 minūšu jeb spēles sodu par spļaušanu. 

Izskatīja:

Disciplinārā Komisija iepazinās ar lietas materiāliem un uzklausīja “HK Dinaburga” spēlētāja H.Joffes, kā arī konkrētās spēles galvenā tiesneša K.Kupčus komentārus par notikušo.

Nolēma:

2.1. Pamatojoties uz DSN punktiem 1., 8. un 26., piemērot H.Joffem 4 spēļu diskvalifikāciju.

 

3. Par JAHL 27. marta spēli nr. 126 starp komandām "Prizma" un "Pārdaugava", kurā spēlētāji nr. 51 Kristiāns Zelts "Prizma" komandā un nr. 37 Ņikita Šaburovs "Pārdaugava" komandas sastāvā saņēma 25 minūšu jeb spēles noraidījumu par kaušanos. 

Nolēma:

3.1. Pamatojoties uz DSN punktiem 1. un 5.2., piemērot “Prizma” komandas spēlētājam nr. 51 K.Zeltam 3 spēļu diskvalifikāciju.

3.2. Pamatojoties uz DSN punktiem 1. un 5.2., piemērot “Pārdaugava” komandas spēlētājam nr. 37 Ņ.Šaburovam 3 spēļu diskvalifikāciju.

 

 

Sadarbības partneri