Hokeja klubs "Kurbads" arī šogad rīkos Kontinentālā kausa turnīru

Divkārtējie Latvijas čempioni hokeja klubs Kurbads arī šogad rīkos Kontinentālā kausa izcīņas turnīru. Sekmīgi aizstāvot prezentāciju Starptautiskās hokeja federācijas sanāksmē Budapeštā, tika iegūtas tiesības rīkot Kontinentālā kausa turnīra otro kārtu.

Turnīrs no 19. līdz 21. oktobrim norisināsies Rīgā, Kurbads ledus hallē.

Turnīrā Rīgā mums pretiniekos stāsies Ukrainas čempioni HC Donbass, ar ko spēkojāmies arī pērn (8-1 Kurbads labā), Spānijas spēcīgāko vienību Txuri Urdin San Sebastian un uzvarētāji no A grupas, kur sacentīsies Bulgārijas, Turcijas, Islandes un Izraēlas komandas. 

“Kontinentālais kauss ir prestižs starptautisks turnīrs, kurā varam nodemonstrēt Latvijas čempionāta komandu spēku. Turnīram gatavosimies ļoti nopietni, mērķis ir uzvarēt turnīrā Rīgā un tad nākamajā kārtā cīnīties par iekļūšanu finālā,” par HK Kurbads gatavošanos stāsta galvenais treneris Aleksandrs Macijevskis.

Biļetes uz turnīru būs pieejamas augusta sākumā.

Paralēlā grupā sacentīsies Budapest MAC, Jesenice Acroni, Ritten Sport un Crvena Zvezda Belgrade vienības.

Pērn Kontinentālo kausu ieguva Baltkrievijas komanda Minskas Junostj (HK Kurbads savstarpējā spēlē piekāpās ar 2:4). Minskas komanda ieguva tiesības spēlēt Čempionu līgā. Šī iespēja arī ir galvenā balva turnīrā!

HK Kurbads pavasarī izcīnīja savu otro čempiona titulu, ar 4-0 sērijā uzvarot HK Zemgale/LLU komandu, iegūstot tiesības piedalīties Kontinentālā kausa izcīņā!

 

Komanda gatavošanos jaunajai sezonai uzsāks augusta sākumā.

Sadarbības partneri