LHF valdes sēdes 5.marta lēmumi

Pirmdien, 5.martā norisinājās kārtējā Latvijas Hokeja federācijas (LHF) valdes sēde, kurā tika izskatīti vairāki būtiski jautājumi.

Valdes sēde iesākās ar LHF ģenerālsekretāra Viestura Koziola atskaiti par LHF ikgadējo kongresu. Tika ierosināts un atbalstīts priekšlikums nākamo kongresu rīkot šī gada 12.aprīlī. Par laiku, datumu un vietu tiks izziņots atsevišķi LHF mājaslapā.

LHF ģenerālsekretārs informēja arī par gatavošanos pasaules U-18 čempionātam pirmās divīzijas A grupas turnīram, kas no 2. līdz 8. aprīlim norisināsies “Arēna Rīga”. Tāpat LHF sporta direktors Edgars Buncis ziņoja par komandu uzņemšanu čempionāta laikā un organizatoriskiem jautājumiem.

Savu atskaiti par Latvijas U-18 izlases gatavošanos un kandidātu sarakstu minētajam turnīram Rīgā iesniedza valstsvienības galvenais treneris Oļegs Sorokins. Valde pieņēma un apstiprināja Sorokina iesniegtos kandidātus.

LHF valdē tika diskutēts arī par aizvadīto “Baltic Crowns Challenge” sezonu. Valde izvērtēja visus trīs aizvadītos turnīra posmus un pārrunāja nākotnes plānus dalībai šajā turnīrā.

Uz valdes sēdi pirmdien tika pieaicināts LHF Veterānu komitejas vadītājs Guntars Gailis. Viņš valdei prezentēja komitejas aktivitāšu plānu un budžetu. Valde uzklausot Gaiļa piedāvājumu, vienbalsīgi nolēma atbalstīt budžeta plānu.

Sadarbības partneri