LHF valdes sēdes 29.augusta lēmumi

Latvijas Hokeja federācijas (LHF) kārtējā valdes sēde notika otrdien, 29.augustā. Šajā sēdē valde diskutēja par sadarbību ar biedrību “Latvia Selects”,  U16 izlases turnīra organizēšanu un galvenā trenera kandidatūru. Tika apspriesti arī aktuālie jautājumi par Vecāku asambleju, kā arī par tiesnešu darba apmaksas tāmēm.

Uz otrdienas valdes sēdi tika uzaicināts “Latvian Selects” vadītājs Aldis Girgensons. Viņš iepazīstināja valdi ar savu redzējumu par LHF un “Latvian Selects” nākotnes savstarpējo sadarbību. Abas puses vienojās apdomāt prezentēto sadarbības modeli.

LHF valdes locekļi apsprieda visus potenciālos U-16 valstsvienības kandidātus galvenā trenera amatam. Uzklausot vairākus ieteiktos kandidātus, valde nolēma izlases vecākā trenera paziņošanu atlikt uz kādu no tuvākajām sēdēm.

Tika izteikta iecere Vecāku asambleju organizēt 2.novembrī un LHF valde apsprieda pasākuma norises dienas kārtību.

Uz valdes sēdi tika uzaicināts arī Tiesnešu sektora vadītājs Andrejs Zaķis. Viņš iepazīstināja valdi ar tiesnešu darba apmaksas tāmi. Valde nolēma veikt pāris korekcijas, un kādā no nākamajām sēdēm šo jautājumu iztirzāt atkārtoti.

Sadarbības partneri