LHF valdes sēdes 31.jūlija lēmumi

Latvijas Hokeja federācijas (LHF) kārtējā valdes sēde notika pirmdien, 31.jūlijā. Valde izskatīja un lēma par Latvijas klubu izlases līdzdalību “Crowns Baltic Challenge Cup”; Latvijas jaunatnes un bērnu čempionāta pārejas noteikumu datumu precizēšanu; Pārejas noteikumu korekciju.

Par Latvijas klubu izlases līdzdalību Baltijas kausa izcīņā LHF valdi informēja ģenerālsekretārs Viesturs Koziols, izklāstot par turnīra pirmo posmu un potenciālajiem Latvijas klubu izlases kandidātiem, kā arī par jauno turnīra nosaukumu – “Crowns Baltic Challenge Cup”.

“Crowns Baltic Challenge Cup” pirmais posms no 25. līdz 27.augustam norisināsies Tallinā (Igaunija). Latviju šajās sacensībās pārstāvēs no vietējiem klubiem veidota spēlētāju izlase, kuru vadīs pašmāju speciālists Valērijs Kuļibaba. Video intervija ar Kuļibabu.

Tāpat LHF valde pirmdienas sēdē nolēma noteikt 25. augustu par Latvijas jaunatnes un bērnu čempionāta hokeja līgas (LJBČHL) pārejas termiņu beigām. LHF valde šādu lēmu pieņēma, jo čempionāta nolikumā tika norādīts 25.augusts, taču pārejas noteikumos - 1.augusts.

Vēl hokeja federācijas sēdē tika diskutēts par Latvijas jaunatnes un bērnu čempionāta pārejas noteikumu korekciju, kas tiks precizēts jau tuvākajā laikā. Izrietoši tika apturēta Spēlētāju statusa un pāreju komisijas darbība. 

Sadarbības partneri