HK "Valmieras" aicina pievienoties hokejistus 1. līgas komandai

Latvijas 1. līgas klubs "Valmieras HK/BJSS/VIA" aicina pievienoties hokejistus komandas sastāvam. Pievienoties komandai tiek aicināti spēlētāji ar iepriekšēju pieredzi hokeja laukumos, jo Latvijas 1. līgā ir ātrs un fizisks hokejs, kas varētu pārsteigt dažus entuziastus.

Pirms neilga laika Valmieras hokeja klubs uzsāka sadarbību ar Vidzemes Augstskolu, dodot iespēju hokejistiem iegūt zināšanas sev tīkamajā nozarē. Valmieras hokeja kluba un Vidzemes Augstskolas sadarbība paredz, iespēju mācīties ar 100% atlaidi "Valmieras HK" hokejistiem, studentu iesaisti kluba attīstībā, abpusēju organizāciju popularizēšanu un pozitīva tēla veidošanu. Paralēli treniņiem un spēlēm, hokejisti varēs dzīvot augstskolas kopmītnēs un attīstīt sevi kā sportistu un studentu.

Valmieras hokeja klubs aicina pievienoties arī U18 vecuma grupas jauniešus, kuriem ir iespēja mācīties kādā no Valmieras vidusskolām. Skolu pabeidzot, hokejisti mācības varēs turpināt Vidzemes Augstskolā.

Hokeja klubs hokejistus nodrošina ar:

  • Ledus treniņiem;
  • Trenažieru zāli;
  • Spēlētāja ekipējumu (iespēju robežās);
  • Studijām Vidzemes Augstskolā;
  • Spēlēm Latvijas 1. līgas čempionātā.

Treniņus 1. līgas komanda uzsāks 18. augustā.

Plašāku informāciju par spēlēšanu klubā un mācībām augstskolā sniegs "Valmieras HK" galvenais treneris Jānis Lauris - 29111097.

Sadarbības partneri