Latvijas inline izlase “saplosa” Jaunzēlandi un iesoļo pusfinālā

FOTO: IIHF

Pārliecinošu uzvaru inline pasaules čempionāta pirmās divīzijas ceturtdaļfināla mačā ceturtdien izcīnīja Latvijas nacionālā valstsvienība.

Oļega Sorokina vadītā izlase ar rezultātu 12:4 (4:0, 1:1 , 2:1 , 4:2) uzveica Jaunzēlandes komandu, iekļūstot pusfinālā.

Ar trīs vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm uzvarētāju rindās izcēlās Rūdolfs Maslovskis, bet 1+4 pievienoja Rūdolfs Aploks.

Cīņā par ceļazīmi uz pasaules čempionātu eliti Latvijas izlase pusfinālā spēkosies ar Austrāliju, kuru mūsu komanda apakšgrupas turnīrā uzveica ar 6:2.

Pirmās divīzijas komandas ir sadalītas divās apakšgrupās. Katra vienība grupā izspēlēs viena apļa turnīru, bet pēc ieņemtajām pozīcijām tiks izspēlēti izslēgšanas mači, kur pirmās vietas ieguvēja izcīnīs ceļazīmi uz augstāko divīziju. Savukārt valstsvienības, kas neiekļūst “play off”, spēkosies par izdzīvošanu.

Latvijas izlases sastāvs pasaules čempionātam:

Rustams Begovs, Vladislavs Koniševs, Artūrs Batraks, Aleksandrs Galkins, Jānis Golubovičs, Andris Siksnis, Edgars Kurmis, Rūdolfs Maslovskis, Rūdolfs Prūsis, Olafs Aploks, Gatis Sprukts, Artjoms Ogorodņikovs, Sandis Zolmanis, Renārs Kazānovs un Kristaps Krūze.

Sadarbības partneri