LHF valdes sēdes 5.jūnija lēmumi

Latvijas Hokeja federācijas (LHF) kārtējā valdes sēde notika 5.jūnijā. Dienas kārtībā tika lemts par: - Bērnu un jaunatnes čempionāta nolikuma apstiprināšanu; - Sportistu pārejas noteikumu apstiprināšanu; - Ledus haļļu pieņemšanas komisijas apstiprināšanu; - Latvijas Hokeja federācijas ikgadējā kongresa darba kārtības apstiprināšanu.

Pēc ziņojuma par Bērnu un jaunatnes čempionāta nolikuma izstrādi noklausīšanās, LHF valde diskutēja par nolikumā ietvertajiem punktiem, ieviešot nelielas korekcijas. Pēc izmaiņu veikšanas, tuvākajā laikā valde apstiprinās nolikumu.

Diskutējot par bērnu un jaunatnes sportistu pārejas noteikumiem, LHF valde iztirzāja dažādus būtiskus jautājumus. Prezentētajā nolikumā LHF valde veica vairākus labojumus un nolēma atlikt pāreju nolikuma apstiprināšanu.

Vienlaikus sēdē LHF valde tika informēta par Ledus haļļu pieņemšanas komisiju un to apstiprināja. Akceptētais Ledus haļļu pieņemšanas komisijas sastāvs būs šāds: Armands Šteinbergs, Toms Broks, Andrejs Zaķis, Gints Zviedrītis un Kaspars Lācis.

Tāpat LHF valde, iepazīstināta ar Latvijas Hokeja federācijas ikgadējā kongresa darba kārtību, nolēma to apstiprināt.  LHF ikgadējais kongress norisināsies 2017.gada 25.augustā. Norises vieta un laiks tiks precizēts.

Sadarbības partneri